Jorge Navarro ha aconseguit la seva segona pole consecutiva al Circuit de Le Mans. El pilot de la Pobla de Vallbona havia passat prèviament per la Q1 i ha sofert una caiguda durant la Q2. Thomas Luthi ha estat el segon i Álex Márquez tercer. 

Desprès de les sessions de Moto 3 i Moto GP, els pilots tenien clar que les condicions de la pista no eren les més idònies. Tot i així, els pilots de Moto 2 ho tenien clar: el temps de marge per aconseguir bons resultats era escàs i havien de ser ràpids des d’un inici. Durant les dues sessions, la pista s’ha cobrat un gran nombre de caigudes.

Els pilots que han aconseguit passar de la Q1 a la Q2 han estat Navarro i Thomas Luthi. Els dos pilots han tret rendiment al fet d’haver estat a pista durant quinze minuts més que els altres i han estat primer i segon, respectivament. Ambdos pilots han sofert caigudes durant la classificació.

L’equip Estrella Galicia 0,0 Marc VDS també ha fet una bona actuació avui. Tot i els mals resultats de Xavi Vierge durant la jornada de lliures de divendres, el pilot de Castellbisbal ha pogut col·locar-se en segona fila i serà cinquè. Per altra banda, Álex Márquez tancarà la primera fila amb la tercera plaça. L’italià Mattia Pasini està fent un cap de setmana sensacional com a substitut i serà quart, encapcelant la segona fila.

L’altre costat de la moneda l’ha patit Marcel Schrötter, un dels candidats al mundial, que ha sofert una caiguda. Sortirà 10è de cara a demà. Lorenzo Baldassarri haurà de defensar el seu lideratge des de la setena posició, just per davant de Brad Binder. Pel que fa al pilot del RedBull KTM Ajo, Jorge Martín, sortirà 13è.