El pilot suís de 19 anys, Kevin Jörg ha estat confirmat per l’equip Josef Kaufmann Racing per seguir una temporada més amb l’equip alemany al Eurocup i també al NEC.


 

Després d’un molt bon 2014, on Jörg va aconseguir victòries i podis al Eurocup i al NEC, el suís s’ha convertit en un dels pilots preferits a endur-se ambdós títols. I així se senten Jörg i el seu equip, capaços i amb esperances de guanyar aquest any.

 

Jörg va fer el salt als monoplaces el 2011 on va competir a la Formula BMW Talent Cup, on va acabar quart en el campionat, i en el mateix any es va proclamar campió del Trofeu Mediterrani de la Formula Abarth. El 2012 va passar a la Formula Abarth Europea on va acabar sisè amb 6 podis, a més a més ja va fer una ronda al Eurocup i al NEC.

 

El 2013 va ser l’any que el suís va passar a la Fórmula Renault 2.0 on tot i ser regular només va poder acabar en vint-i-tresè lloc, encara que també va competir a la Fórmula Renault 2.0 Alps on va acabar en quart lloc amb tres podis. El 2014 va fitxar per l’equip Josef Kaufmann i es va convertir en un dels preferits per guanyar el campionat, el líder de JKR va fer-se amb un sisè lloc final amb una victòria i un podi, premiant la regularitat; també va fer alguna ronda al NEC on va aconseguir 3 victòries.

 

La regularitat és el que es demana en un campionat com l’Eurocup i la regularitat i la bona lectura de la situació són les qualitats de Jörg. Un any on lluitarà pel títol juntament amb els altres preferits, Jack Aitken (Koiranen GP), Dennis Olsen (Manor MP Motorsports) i Ben Barnicoat (Fortec Motorsports), el suís necessita fer que la regularitat sigui en llocs de podi per guanyar.