Kevin Jörg ha pres la seva primera pole de la temporada a Le Mans de l’Eurocup Formula Renault 2.0. Els suís va vèncer al seu company d’equip en un altre un-dos per Josef Kaufmann Racing. Ben Barnicoat iniciarà la cursa en el segon lloc.

Pel que vostè sap, la Fórmula Renault 2.0 Eurocup classificació es divideix en dos grups. Això és molt útil per a l’últim grup amb un millor adherència i condicions de calor.

Això ajuda molt a Kevin Jörg sense problemes de trànsit, només una pista neta, en una volta perfecta per establir el rècord de la pista amb 1: 32.871. Després, en el Grup A, el més ràpid va ser el seu company d’equip i líder del campionat, Louis Deletraz que es va emportar el segon lloc de la graella en un altre 1-2 per Josef Kaufmann Racing.

La segona fila de la graella serà per dos britànics. Ben Barnicoat de Fortec Motorsports i Jack Aitken de Koiranen GP. Tercera fila per un altre britànic, Harrison Scott amb el seu AVF, que també va acabar com el millor rookie de la sessió.

Sisè lloc per Ukyo Sasahara, seguit per Dennis Olsen en setena posició, Valentin Hasse-Clot en la seva millor classificació en el vuitè lloc. Tech 1 Racing, cotxes de Simon Gachet i Anthoine Hubert van acabar entre els 10 primers.

Una mala qualificació per Jake Hughes que començara el 13 com el conductor més baix dels aspirants al títol.