Site icon FormulaRapida.net

Jordi Pujol (Speed Car Xtrem) guanya el 1r Eslàlom de la Terrissa

El passat diumenge, amb seu a la localitat de Palol d’Onyar–Quart  i organitzat per l’Escuderia Mediterrània, es va disputar el 1r Eslàlom de La Terrissa, prova del Campionat de Catalunya d’Eslàlom que puntuava en totes les seves categories.

Amb 39 vehicles autoritzats a prendre la sortida va començar la prova programada a una màniga d’entrenament i 3 de classificació que es van celebrar en el circuit situat al Polígon de Palol d’Onyar (Quart) d’una longitud de 825 metres, i una amplada d’entre 4 i 6 metres.

Ja des de el primer moment Jordi Pujol (Speed Car Xtrem) va anar per totes guanyant les tres curses i no donant opció als seus rivals.

Així doncs, victòria per  Jordi Pujol (Speed Car Extrem), a la segona posició Josep M. Guitart (Demon Car Kart Cross) i tercer Josep Bellmunt (Demon Car Kart Cross).