Site icon FormulaRapida.net

Jordi Pujol obté la victòria al 2n Eslàlom Els Monjos

Jordi Pujol s’ha emportat la victòria en el 2n Eslàlom Els Monjos, una prova destacada del Campionat de Catalunya d’Eslàlom

El passat dissabte, a la localitat de Santa Margarida i Els Monjos, es va celebrar el 2n Eslàlom Els Monjos, una prova destacada del Campionat de Catalunya d’Eslàlom. Organitzat per l’Escuderia TRAM Sport, l’esdeveniment va comptar amb la participació de 28 vehicles autoritzats a prendre la sortida, oferint un espectacle de velocitat i habilitat per als aficionats al motor.

La competició, desenvolupada en un circuit urbà de 350 metres de longitud i 5 metres d’amplada, va constar de dues mànigues d’entrenaments i tres de classificació. Malgrat un inici de jornada ennuvolat, el sol va acabar brillant, permetent que es disputessin les cinc mànigues programades.

En la categoria de Car Cross, Jordi Pujol, al volant d’un Speed Car Extrem, es va adjudicar la primera posició. En les diferents classes, els guanyadors van ser els següents:

La pròxima cita del Campionat de Catalunya d’Eslàlom serà l’Eslàlom d’Albinyana, que se celebrarà el 4 d’agost.