Jordi Pujol va liderar la categoria Car Cross del 1er Eslàlom Albinyana del Campionat de Catalunya d’Eslàlom

El diumenge passat, a la localitat d’Albinyana, es va celebrar el primer Eslàlom Albinyana. Aquesta competició forma part del Campionat de Catalunya d’Eslàlom.

La prova va començar amb una màniga d’entrenament, seguida de quatre mànigues de classificació. Hi van participar un total de 32 vehicles autoritzats. Els resultats de les diverses categories van ser els següents:

• A la categoria Car Cross, Jordi Pujol es va endur la primera posició amb el seu Speed Car Extrem.
  • A Classe 1, Ivan Cornadó va obtenir el primer lloc amb el seu Citroen Saxo, seguit de Julían Rey amb un Renault Megane Coupé en segona posició, i Marina D’Orazio amb un Peugeot 206 GTI en tercera plaça.
  • A Classe 2, Gerard Gibert va travessar la línia d’arribada primer amb un BMW E30 , mentre que Josep Serra amb un Audi A1 va quedar segon i Silvia Miret amb un BMW E36 va assolir la tercera posició.
  • A Classe 3, Eduard Ferran va pujar a l’esglaó més alt del podi amb el seu Ford Focus, seguit d’Edgardo A. De La Fuente amb un Peugeot 206 GTI en segon lloc, i Antoni Galimany amb un altre Peugeot 206 GTI en tercer lloc.
  • A Classe 4, Xavier Castelló va ser el guanyador amb un Volkswagen Golf GTI, amb Eric Banus amb un BMW E46 en segona posició i Pere Argemí amb un Citroën AX GT en tercera.
  • A Classe 5, Eduard Santacruz va obtenir la primera posició amb el seu Renault 5 GT Turbo.
  • A Classe 6, Jordi Torres va aconseguir el primer lloc amb un BMW E36, seguit de Daniel Navarro amb un altre BMW E36 en segona posició, i Marc Ripoll amb un BMW E34 en tercera.
  • Finalment, a Classe 7, Luis López va obtenir la primera posició amb un Subaru Impreza WRX STI, mentre que Guillem Serna amb un Subaru Impreza STI va quedar segon.