Ed Jones ha aconseguit la victòria en la segona cursa de la temporada de la Indy Lights al circuit de Saint Petersburg. El de U.A.E. completa un cap de setmana perfecte on ha estat el més ràpid en totes les sessions, Harvey i Pigot completen el podi, igual que ahir.


La cursa començava igual que ahir amb Ed Jones (Carlin) i Max Chilton (Carlin) a la primera línia de la graella de sortida, i igual que ahir, Chilton perdia posicions a la sortida que el deixaven en el quart lloc, després d’haver estat superat per Jack Harvey (SPM with Curb-Agajanian) i Spencer Pigot (Juncos Racing).

La cursa tenia una interrupció en les primeres voltes per culpa del abandonament de RC Enerson (SPM with Curb-Agajanian) per culpa d’un problema mecànic.

Passades 15 voltes, Matthew Brabham (Andretti Autosport) aconseguia superar a Felix Serrallés (Belardi Auto Racing) pel setè lloc. Kyle Kaiser (Juncos Racing) superava a Scott Hargrove (8 Star Motorsport) pel cinquè lloc.

A final de cursa, els pilots han començat a pressionar, Chilton lluitava pel podi amb Pigot i Brabham amb Hargrove pel sisè lloc.

Finalment segona victòria per Ed Jones aquesta temporada, domini absolut del pilot de la Unió dels Emirats Àrabs, Jack Harvey i Spencer Pigot completen el podi igual que ahir. La volta ràpida també l’ha aconseguit Ed Jones.