Jake Hughes ha decidit tornar a la GP3 Series per realitzar una segona temporada amb el prestigiós equip ART Grand Prix. L’anglès ve de fer un discret any a la FIA Formula 3 europea amb Hitech GP.


Jake Hughes ha pres la decisió de tornar a la GP3 Series i disputar la que serà la seva segona campanya a la categoria. Aquesta vegada, l’anglès de 22 anys la disputarà amb l’equip ART GP, sent el tercer pilot que anuncia l’equip francès després dels fitxatges de Callum Ilott i Nikita Mazepin.

Hughes ja va tenir una primera etapa a la GP3 amb l’extint equip Dams l’any 2016. No obstant això, els resultats no van acabar d’arribar i en aquest any de rookie van arribar dues victòries i quatre podis per a la vuitena plaça final. Després d’aquest resultat, l’anglès va donar pas a la FIA Formula 3 euorpea, on amb Hitech GP va aconseguir un triomf i set podis per a la cinquena plaça final, lluny de la lluita pel campionat.

Recordar que Jake va començar als monoplaces l’any 2012 a la Fórmula Renault BARC. Des de llavors ha tingut molts alts i baixos amb temporades reeixides com 2013 amb el títol de la BRDC Formula 4 o el subcampionat de la Formula Renault 2.0 Alps amb Koiranen GP el 2015.

Així doncs, Hughes iniciarà un segon any a la GP3, el qual es mostra molt feliç d’estar amb els vigents campions, amb qui ja va provar en els tests post-temporada a Abu Dhabi:

“Estic emocionat i molt orgullós de signar amb un equip tan reeixit com és ART Grand Prix per competir a la GP3. El rendiment de l’equip en les últimes temporades va ser molt bo, senzillament impressionant. D’aquesta manera, quan se’t presenta l’oportunitat d’estar en un dels seus cotxes pel 2018 és impossible dir que no. Vaig provar tres dies amb ells a Abu Dhabi i em vaig sentir segur en tot moment. Quan corres per ART, l’objectiu és clar”.

Finalment, el cap de l’equip, Sebastien Phillippe, també va tenir unes paraules respecte al tercer fitxatge de l’equip per la temporada que intentaran revalidar el títol dels últims tres anys:

ART ha comprovat el rendiment de Jake en els últims anys i ens ha impressionat. L’any passat era la punta de llança de Hitech a la F3 i nosaltres estem contents de donar-li una segona oportunitat a la GP3. Té molt talent i l’únic que necessita és demostrar-ho. Confiem en ell perquè l’equip retingui el títol”.