Will Power ha convertit el seu premi P1 Verizon en una victòria a l’ABC Supply Wisconsin 250 al Milwaukee Mile. El seu company d’equip, Juan Pablo Montoya, ha acabat segon, i Tony Kanaan ha pogut situar el seu Target Chip Ganassi en l’última plaça del podi.

L’ABC Supply Wisconsin 250 al Milwaukee Mile s’iniciava amb Will Power i Tony Kanaan a la primera fila. Power va poder mantenir el primer lloc al completar-se la primera volta, just seguit per Kanaan  i Montoya. Ryan Briscoe pujava fins el cuart lloc, deixant així a uns 4 primers cotxes Chevrolet.

Hunter-Reay tornava arrancar 19è, però ja corrent a la volta 13 l’americà es trobava en 13è lloc. El campió de 2012 aconseguia ademés situar-se a l’estela d’un altre candidat al Títol de 2014, Simon Pagenaud, que rodava al 12è lloc.

En la volta 31, el líder de la cursa, Will Power havia començat a doblar alguns conductors de la part posterior del circuit.

A la volta 50, Power liderava la cursa seguit de Kanaan, Montoya, Briscoe, Newgarden, Castroneves, Carpenter, Kimball, Andretti i Dixon. Simon Pagenaud va ser el primer pilot en canviar els pneumàtics. Després Hunter-Reay, Hawksworth, Muñoz i tots els següents pilots tenien que parar als pits. El líder de la cursa es va aturar a la volta 57, i una volta més tard Monotya imitava la maniobra del seu contrincant i company d’equip. Carpenter, per la seva part, va ser l’últim pilot a canviar els seus pneumàtics en aquest primer ball de parades.

Power continuava iderant la cursa, pero Kanaan començava a lluitar per la posició i a presentar candidatura per a la victòria. No obstant això, el pilot de Penske es defenia molt bé de les envestides del brasileny. Briscoe ocupava el tercer lloc després d’un problema de Montoya als boxes. Darrere Castroneves era cinquè seguit de Hunter-Reay, que estava protagonitzant una gran remuntada trobant-se ja en sisè lloc.

Carlos Huertas semblava tenir alguns problemes mecànics però el guanyador de la primera cursa a Houston, es va poder mantenir a la pista. Castroneves havia perdut el cinquè lloc després de ser superat per Hunter-Reay i Newgarden, caient de cop a la setena plaça.

Pagenaud va ser una vegada més el primer en fer la segona aturada. Aquesta vegada, Power va ser l’últim pilot en canviar els seus pneumàtics. Fins aleshores el pilot de Penske va tenir un bon ritme, però cap a la volta 120 els seus pneumàtics es començaven a destruir i s’aturava ràpidament. Això ho aprofitava Kanaan per prendre el lideratge de la cursa amb dos segons sobre Power, i cinc més sobre Briscoe, que es trobava en el tercer lloc a l’estela de Dixon.

Ala volta 131 arribava la primera bandera groga  després d’un contacte de Carlos Muñoz amb la barrera. Power, Newgraden i Andretti quan els pits estaven oberts no es van aturar igual que els altres conductors que si que ho van fer. Per tant vol dir que Power tornava a la direcció de la cursa seguit per Newgarden, Andretti, Kanaan, Montoya, Dixon, Briscoe, Castroneves, Pagenaud i Bourdais.

La bandera verda tornava a la volta 140; Kanaan no trigava a arribar de nou a la segona posició, i Montoya també tornava a l’última plaça del podi després de superar Newgarden a la volta 147.

Durant la volta 168, Hunter-Reay es trobava en 11è lloc, pero tenia un problema mecànic i va haver de retirar-se de la gran cursa que estava duent a terme. Una llàstima per les seves esperances en la lluita pel campionat de la IndyCar Series.

A la volta 183 Josef Newgarden va ser el primer a fer el següent canvi de pneumàtics. Power s’aturava 7 voltes després, Kanaan a les 190 voltes i Montoya una volta més tard que el pilot brasiler.

Així, Power va mantenirse en el liderat, Newgarden va obtenir el segon lloc i Montoya era tercer després de l’última parada a boxes. Kanaan sortia en quarta posició. Amb 48 voltes per al final Montoya va superar Newgarden per al segon lloc, però Power tenia una gran distància per poder mantenir el liderat de la cursa.

Newgarden no podia conservar els seus pneumàtics fins al final, i de forma sorprenent entrava als pits a falta de només catorze voltes. El conductor d’Indianàpolis atacava tant com va poder i arribava finalment al cinquè lloc.

Així que, ara mateix Will Power lidera el campionat per 39 punts de distància amb Helio Castroneves. Pagenaud és tercer a 90 punts de distància amb el pilot de l’equip Penske.