S’han revelat els noms dels pilots que competiran sota el nom de Sauber Junior Team al 2019. La llista de pilots té noms com Callum Ilott, Juan Manuel Correa i Lirim Zendeli.

El Sauber Junior va ser format l’any passat quan els suecs es van unir a l’equip txec “Charouz Racing System”.

Fins ara, Sauber ha tingut un canvi a la F1, éssent reanomenat a Alfa Romeo Racing, mentre que el nom principal segueix sent Sauber Motorsport AG. Sembla ser que l’equip júnior també mantindrà l’etiqueta de “Sauber”.

No obstant, no queda clar si competiran sota aquest nom o sota el nom de Charouz en el campionat de la FIA Formula 2, el campionat de la FIA Formula 3 o en les dos series de Formula 4 (Alemanya i Italiana) – on competeix juntament amb US Racing.

L’equip de F2 presentarà al pilot júnior de Ferrari, Callum Ilott, ja que el pilot britànic ve del seu any de debutant a la GP3 Series després d’acabar tercer amb l’equip ART Grand Prix. Se li afegirà Juan Manuel Correa, que també va competir a la GP3 amb Jenzer al 2018, acabant el campionat com dotzè.

El rendiment de la pilot Tatiana Calderón amb Sauber al 2018 fa que no trobi un lloc al pla, però encara pot competir a la F2 amb un altre equip. Per altra banda, els tres pilots de F3 seràn, el campió de la F4 Alemanya, Zendeli, el campió de la F3 Asiàtica, Raoul Hyman i Fabio Scherer.

Mentre que l’alemany té nivel de F3, el pilot suec Scherer canvia la F3 Europea per la nova F3 Series després de pilotar per a Motopark al campionat de 2018. Hyman ve amb una gran experiencia en monoplaces júnior.

L’alineació de la F2 per a 2019 fins ara:

ART Grand Prix – Nyck de Vries & Nikita Mazepin

Prema – Mick Schumacher & Sean Gelael

Carlin – Nobuharu Matsushita & Louis Deletraz

UNI-Virtuosi – Guanyu Zhou & Luca Ghiotto

Trident – Giuliano Alesi

DAMS – Nicholas Latifi & Sergio Sette Camara

Campos Racing – Jack Aitken

BWT Arden – Anthoine Hubert

Charouz Racing System – Callum Ilott & Juan Manuel Correa

2019 F3 line-up so far:

Prema – Marcus Armstrong, Jehan Daruvala & Robert Shwartzman

Jenzer – Yuki Tsunoda

HitechGP – Juri Vips, Leonardo Pulcini

ART – David BeckmannChristian Lundgaard & Max Fewtrell

Campos Racing – Sebastian Fernandez, Alex Peroni

Carlin – Teppei Natori, Felipe Drugovich & Logan Sargeant

HWA Racelab: Keyvan Andres, Bent Viscaal

Charouz Racing System – Fabio Schrer, Lirim Zendeli & Raoul Hyman