Jake Hughes ha estat el més ràpid en la primera sessió d’entrenaments lliures de la Fórmula Renault 2.0 Alps que afronta la penúltima ronda del campionat. Matevos Isaakyan ha acabat segon seguit de Stefan Riener.


La categoria estrena circuit en el calendari, el italià de Misano. On a més a més s’ha ampliat la graella a 20 pilots. Daruvala segueix una ronda més com a convidat, mentre que Perullo, Baiguera, Falchero, Aleksey Korneev i Nerses Isaakyan debuten aquest cap de setmana.

Uns debutants els quals Perullo i Korneev han destacat en aquesta sessió però no han pogut superar als pilots de Koiranen GP i Matevos Isaakyan que han acabat en els primers llocs.

Jack Aitken, segon en el campionat, ha acabat catorzè en el seu retorn després de la lesió a la columna fa dues setmanes a Monza.

Resultats: 1 Hughes 2 M. Isaakyan 3 Riener 4 Daruvala 5 Korneev 6 Romanov 7 Hamprecht 8 Vivacqua 9 Baptista 10 Ferrer 11 Cazzaniga 11 Fischer 13 Pronenko 14 Aitken 15 Bulatov 16 Allen 17 Perullo 18 Falchero 19 Baiguera 20 N. Isaakyan