Site icon FormulaRapida.net

Hughes guanya per poc sobre Vivacqua

Jake Hughes ha transformat la pole position en victòria a la Race 2 de la Fórmula Renault 2.0 Alps a Monza. El britànic ha conservat el liderat sobre Vivacqua el seu màxim rival avui que ha acabat segon. Riener completa el podi.


Jake Hughes ha guanyat una cursa molt calorosa on ha hagut d’aguantar els atacs de Isaakyan però sobretot de Vivacqua que en les últimes voltes no li ha deixat les coses gens fàcils. Però el brasiler ha sabut conformar-se amb el segon lloc, no com Isaakyan que ha estat superat pel seu company d’equip, s’ha posat nerviós, i s’ha sortit de pista, situació que Riener ha aprofitat per pujar al podi.

Fóra del podi ha acabat en quart lloc el convidat Ferdinand Habsburg que ha aprofitat l’accident entre Aitken –que havia remuntat des del 14è lloc, i Cazzaniga.

Vasily Romanov que ha lluitat pel podi, ha pagat car un toc amb Riener que l’ha fet baixar posicions per acabar cinquè per davant d’Isaakyan i Ferrer. Daruvala vuitè, seguit de Fischer i Hamprecht, aquest últim s’ha tocat amb Pronenko.