Jake Hughes ha estat el més ràpid del dia del Eurocup Fórmula Renault 2.0 gràcies al seu millor registre marcat a la segona sessió d’entrenaments lliures celebrats a Spa-Francorchamps. Jörg ha acabat segon i ha sigut l’únic que s’ha apropat als temps del britànic que ha dominat la sessió. Sasahara ha estat tercer i Delétraz, líder del campionat, quart.

La segona sessió ha estat millor en tots els sentits que la primera. Els temps han millorat notablament respecte aquest matí, ja que la sessió ha estat passada per aigua.

El líder del campionat, Louis Delétraz (Josef Kaufmann Racing) ha començat liderant la sessió. Però ha estat Jake Hughes (Koiranen GP) qui marcava una volta considerablement més ràpida que la dels seus rivals, fet què l’ha permès liderar gairebé tota la sessió.

Isaakyan (JD Motorsport), Sasahara (ART Grand Prix) i Delétraz eren molt ràpids i semblava que podien superar el temps del britànic però, Kevin Jörg (Josef Kaufmann Racing) que aquesta temporada esta pilotant sota l’ombra de Delétraz, es situava primer a falta de 5 minuts pel final amb un 2:17.304.

Tot i això, Hughes millorava el temps del suís en 3 centèssimes, a falta d’un minut pel final. Aconseguint d’aquesta manera el millor temps del dia.

Resultats Top10: 1 Hughes, 2 Jörg, 3 Sasahara, 4 Delétraz, 5 Aitken, 6 D’Agosto, 7 Hubert, 8 Olsen, 9 Defourny, 10 Barnicoat.