Jake Hughes ha aconseguit avui a Nürburgring seva primera victòria en la FIA F3 després de fer una gran cursa des de la Pole i contenir els atacs d’un Norris que ha estat segon. Ilott ha acabat tercer.

La cursa va arrencar i Jake Hughes va conservar la primera plaça en la qual va sortir, seguit de Callum Ilott i Lando Norris. A la zona mitjana hi va haver diversos canvis de posicions i molts duels, però cap incident. En el segon gir, Marino Sato va patir una sortida de pista.

Una volta més tard, Norris va avançar a Ilott per posar-se segon. Guanyu Zhou va fer una virolla en trepitjar l’astroturf. Per darrere, el segon a la general Maximilian Günther, rodava 14è, fora dels punts.

Els minuts passaven i Norris anava marcant voltes ràpides i apropant-se poc a poc al líder. El de Carlin va arribar a la posició del de Hitech en les últimes dues voltes.

Finalment, Norris no va poder intentar la maniobra sobre Hughes i el britànic de Hitech aconseguir la seva primera victòria en la FIA F3 i la primera per al seu equip aquesta temporada. Segon ha estat un Norris que amplia el seu avantatge a la general. Ilott completa el triplet britànic amb una tercera plaça. Completen la zona de punts Tadasuke Makino, Ralf Aron, Ferdinand Habsburg, Harrison Newey, Joel Eriksson i Jehan Daruvala. Günther finalment no ha pogut millorar la 12a plaça.

Aquests resultats deixen Norris líder amb 363 punts, seguit de Günther amb 302. Eriksson, ja fora de la baralla, és tercer amb 261. La propera cursa, la darrera del cap de setmana, es disputarà aquesta tarda, a les 16:55 hora local.