Site icon FormulaRapida.net

Huertas i Dracone amb Dale Coyne Racing

Carlos Huertas i Francesco Dracone seran els pilots de l’equip IndyCar Series, Dale Coyne Racing.

Ambdós pilots amb experiència a la categoria, Huertas seguirà pilotant la màquina nº18 mentre que Dracone s’incorpora a la nº19 que abans pilotava Justin Wilson.

Carlos Huertas de 23 anys d’edat va debutar la passada temporada a la Verizon IndyCar Series on va assolir una victòria que el va permetre acabar vintè en el campionat. Abans però, va estar-se dos a nys a la Fórmula Renault 3.5 Series on només va aconseguir una victòria a Motorland Aragon en condicions de pluja, igual que la cursa de la IndyCar que va guanyar a Houston. Per tant és un pilot a tenir molt en compte en aquestes condicions.

Pel que fa al italià Francesco Dracone, mai ha destacat en cap categoria i als seus 31 anys, el de Torino ja va participar dues curses a l’Indycar el 2010 a Mid-Ohio i Sonoma amb l’equip Conquest Racing. Dracone es va passar molts anys competint en categories de Fórmula 3 i en els darrers 4 anys ha competit a l’Auto GP categoria amb poc nivell on l’italià mai va mostrar el seu potencial.