Curtes distàncies en un circuit molt curt. Això és el que ha passat avui a Le Mans al circuit ‘des 24 heures’. Tech 1 Racing ha fet doblet a la cursa de casa amb Anthoine Hubert aconseguint la pole seguit del seu company d’equip i compatriota, Simon Gachet. Ignazio D’agost completa el TOP3.

Com de costum, la Formula Renault 2.0 Eurocup va aplicar el seu sistema de classificació que separa en dos grups. Avui el Grup B va començar primer. En el grup B vam veure 10 cotxes que funcionaven a causa de Bruno Baptista (Manor MP Motorsport) que es retirava abans d’hora després d’un accident desagradable ahir a la primera cursa.

En aquest Grup B els límits de la pista i una traçada neta van ser la clau. A més hem estat testimoni d’una bonica batalla entre Kevin Jörg (Josef Kaufmann Racing) i Simon Gachet (Tech 1 Racing). La batalla s’ha decidit per només 0,012 segons en favor de Gachet. El pilot de Tech 1 Racing tenia la pole provisional i la millor volta provisional del circuit en 1:32.729.

En el Grup A, els pilots de Koiranen GP i de JD Motorsport van fer una volta al circuit durant els primers minuts amb pneumàtics vells. Després d’aquesta primera temptativa van tornar al box i van tornar a la pista amb pneumàtics nous, però això no va funcionar.

Un cop més, els pilots de Koiranen GP tenien un munt de problemes amb els límits de la pista, però al final, Anthoine Hubert establia dues voltes ràpides molt bones per prendre el liderat de la classificació amb el seu Tech 1 Racing i amb un nou rècord del circuit en 1.32.657.

Resultats del Top10: 1 Hubert 2 Gachet 3 D’agosto 4 Jörg 5 Deletraz 6 Olsen 7 Aitken 8 Scott 9 Sasahara