Anthoine Hubert s’ha adjudicat la primera cursa del cap de setmana a Pau, on Matevos Isaakyan ha acabat segon i s’ha endut els 25 punts per al campionat. Simon Gachet ha tancat el podi d’aquesta primera mànega.


Gran triomf de Anthoine Hubert al Gran Premi de Pau a l’emocionant categoria de la Fórmula Renault 2.0 Alps. Aquesta victòria fa sumar-li un nou podi en les diferents disciplines de la Fórmula Renault, on està exercint un gran inici de campionat. No obstant això, Hubert en no participar regularment en la categoria, no sumarà els punts corresponents a la seva posició, atorgant els 25 punts al segon classificat, Matevos Isaakyan, que després d’una gran lluita amb Simon Gachet, ha acabat aquesta primera ronda com el gran beneficiat.

Gachet, per la seva banda, ha hagut de conformar-se amb la tercera posició, que ha pogut mantenir sense problemes. Darrere s’ha situat un sòlid Martin Kodric, que ha mantingut a ratlla als Koiranen GP de Jake Hughes i Stefan Riener, que han tancat el Top 6 d’aquesta primera cursa a Pau.

La resta de posicions han estat encapçalades per un Thiago Vivacqua en setè lloc, just per davant del favorit al títol, Jack Aitken, que ha fet un discret paper en la cursa d’avui. En novè lloc ha tancat la prova Ben Barnicoat, després de fer una bona remuntada en ser penalitzat en la classificació, i fent un gran avançament final a Matthieu Vaxiviere, que ha tancat les deu primeres places.

Per anar acabant, destacar que el cotxe de seguretat va aparèixer durant un curt termini de temps en accidentar-se contra les barreres Denis Bulatov. A més, també van haver d’abandonar més tard Matteo Ferrer i Bruno Baptista. Abans de la cursa, Vasily Romanov no podia arrencar el cotxe en la volta de formació, i es perdia per complet la primera cursa del cap de setmana.

Demà a les 10:50h es disputarà la segona cursa del cap de setmana de la 2.0 Alps a Pau.