Colton Herta ha liderat la segona cursa de la temporada de la Indy Lights de principi a fi després de sortir des de la pole position. És la primera victòria pel americà a la categoria, amb un podi completat per Santi Urrutia i Pato O’Ward.

La segona cursa del cap de setmana s’iniciava amb un Colton Herta (Andretti Steinbrenner Racing) que mantenia el primer lloc per davant de Santiago Urrutia (Belardi Auto Racing) i Kyle Kaiser (Juncos Racing) que superava a Dalton Kellet (Andretti Steinbrenner Racing).

Però al segon revolt, un toc de Neil Alberico (Carlin) sobre Nico Jamin (Andretti Steinbrenner Racing) provocava la primera neutralització de la cursa, i la retirada d’ambdós pilots.

Al tornar la bandera verda a la sisena volta, Juan Piedrahita (Team Pelfrey) patia una virolla i baixava fins l’última posició, mentre el guanyador de la cursa d’ahir Aaron Telitz (Belardi Auto Racing) aprofitava per superar a Shelbly Blackstock (Belardi Auto Racing) per la setena posició.

El debutant a continuació superaria al campió de la BRDC F3, Matheus Leist (Carlin) per la sisena plaça. Al davant tindria més lluny a Kellet qui havia estat superat per Patricio O’Ward (Team Pelfrey). O’Ward immediatament atrapava al tercer classificat, Kaiser, a qui li feia una maniobra al últim moment al revolt 2, abans de la segona neutralització de la cursa.

Aquesta era causada per Kellet qui feia una virolla a la sortida del revol 8, trencant l’aleró davanter. La situació de bandera groga només ha durat dues voltes, i en reiniciar-se la cursa, O’Ward perdia la tercera posició amb Kaiser.

Però un accident de Garth Rickards (Carlin) xocant al revolt tres, causava l’última situació de “caution” de la cursa.

A partir d’aquí el líder de la cursa, Herta, lideraria còmodament  fins al final seguit de Urrutia. El tercer lloc final se’l enduia O’Ward  en superar a Kaiser.

Resultats:

Pos Driver Team Gap
1 Colton Herta (R) Andretti Steinbrenner Racing 45 Laps
2 Santiago Urrutia Belardi Auto Racing 1,779
3 Pato O’Ward (R) Team Pelfrey 3,972
4 Kyle Kaiser Juncos Racing 5,605
5 Aaron Telitz (R) Belardi Auto Racing 7,066
6 Shelby Blackstock Belardi Auto Racing 10,449
7 Zachary Claman de Melo Carlin 11,106
8 Nicolas Dapero (R) Juncos Racing 13,482
9 Ryan Norman (R) Andretti Steinbrenner Racing 19,731
10 Juan Piedrahita Team Pelfrey 21,815
11 Matheus Leist (R) Carlin 29,588
12 Dalton Kellett Andretti Steinbrenner Racing 1 Lap
13 Garth Rickards (R) Carlin Contact
14 Nico Jamin (R) Andretti Steinbrenner Racing Contact
15 Neil Alberico Carlin Contact