Els Mercedes es presenten com els favorits per a la pole amb un gran avantatge sobre els Ferrari en els tercers entrenaments lliures. Hamilton ha estat el més ràpid seguit per Rosberg i Vettel.


Sebastian Vettel començava la sessió recuperant el temps perdut ahir en la segona sessió d’entrenaments lliures amb una tanda llarga carregat de gasolina. Diversos pilots com Pérez, Rosberg, Hamilton i Grosjean han patit sortides de pista al revolt 13 provocades per petits errors que podrien ser clau en la sessió de classificació.

Després de la primera mitja hora, els Mercedes lideraven amb Rosberg per davant de Hamilton, seguits per Räikkönen, Massa, Ricciardo, Bottas, Kvyat, Pérez, Sainz i Magnussen. Alonso i Button s’han col·locat P10 i P11 respectivament amb el pneumàtic tou poc després.

Finalment, Hamilton ha arrabassat el millor temps a Rosberg per menys d’una dècima. Vettel ha estat 3r a 0,6s i Räikkönen 4t ja a més d’un segon. El top 10 l’han completat Massa, Bottas, Verstappen, Button, Sainz i Pérez.