Ferdinand Habsburg ha aconseguit guanyar la primera cursa del any de la Toyota Racing Series. El descendent directe del rei d’Àustria, guanya la seva primera victòria als monoplaces després d’acabar per davant d’Artem Markelov i Lando Norris.

Sota l’amenaça de la pluja, la primera cursa de la Toyota Racing Series s’iniciava amb Lando Norris des de la pole position. El pilot de M2 Competition perdia aquesta posició a la sortida en benefici de Ferdinand Habsburg que agafava el liderat de la cursa fins al final.

En tercera posició s’ubicava el local James Munro, després de sortir des del cinquè lloc. Precisament des d’aquella posició, Artem Markelov superaria al seu company d’equip a M2 Competition, Zhou per situar-se en quarta posició.

A la tercera volta apareixia el primer cotxe de seguretat del any per culpa d’una sortida de pista de Kami Laliberte (M2 Competition) en el revolt 1.

Al reprendre l’acció, Norris intentava atacar a Habsburg per al liderat de la cursa sense èxit, mentre que Markelov aconseguia avançar a Munro per al tercer lloc.

Finalment, Habsburg que havia liderat el tram final de la cursa amb un còmode avantatge sobre Markelov, qui havia superat a Norris, aconseguia la victòria al Ruapuna Park, la seva primera victòria als monoplaces.

Fora del podi acabaven James Munro, Guanyu Zhou, Brendon Leitch, Pedro Piquet, Jehan Daruvala, Taylor Cockerton i Timothe Buret que tancava el top10.