Maximilian Günther s’ha endut l’última cursa de la temporada des de la Pole i sense complicacions, malgrat que no ha estat suficient per aconseguir el subcampionat. Eriksson ha estat segon amb Zhou tercer.

La prova va arrencar i Maximilian Günther va conservar el liderat. Guanyu Zhou va pujar fins a la segona plaça, seguit de Jake Hughes, Joel Eriksson, Lando Norris i un Callum Ilott que va ser el que pitjor va sortir dels pilots punters. L’inici de la cursa va transcórrer sense incidents.

A la segona volta, Eriksson va avançar a Hughes per posar-se tercer. Mick Schumacher, que s’havia tocat amb Ralf Aron a la primera volta, va haver de parar a boxes per reemplaçar l’aleró davanter de l’alemany. L’estonià va parar per reparar una punxada. Per davant, Eriksson només va necessitar una volta més per superar Zhou per la segona.

Amb 22 minuts per davant, Ferdinand Habsburg es va tocar amb Marino Sato i va acabar al mur. Jehan Daruvala també va estar implicat en l’incident i va haver de reparar danys. Es va decretar FCY.

La cursa es va reprendre amb 20 minuts per al final. Norris va superar Hughes per la quarta plaça. El ja campió volia acabar la temporada al podi i va aprofitar un error de Zhou per apropar-se. Darrere d’ells, Ilott va avançar Hughes per la cinquena plaça.

Res va canviar fins al final i Günther es va endur la darrera cursa de l’any. L’alemany guanya per cinquena vegada aquesta temporada i ho fa per primer cop des Norisring, de manera que acaba l’any al capdavant després d’un decebedor final de temporada. Segon ha estat un Eriksson que ha tingut un gran final de temporada. Zhou queda tercer i iguala el seu millor resultat de l’any. Norris, Ilott, Hughes, Pedro Piquet, Nikita Mazepin, Joey Mawson i David Beckmann completen la zona de punts.

Així conclou una temporada més del campionat europeu de F3. Norris s’ha endut el títol amb 441 punts. Eriksson acaba finalment subcampió, amb 388 i Günther tercer amb 383. Prema Racing s’ha fet amb el títol d’equips, seguit de Carlin i Motopark; i Norris s’emporta el campionat de Rookies davant Daruvala i Schumacher. La temporada que ve, l’última abans que el campionat es fusioni amb la GP3, arrencarà a l’abril de l’any que ve.