Maximilian Günther ha aconseguit la victòria a Nürburgring en la tercera cursa de la FIA Formula 3 Europea. Lance Stroll i Niko Kari completen el podi.

Excel·lent era la sortida de Niko Kari (Motopark) des de l’exterior de la primera corba, aconseguint la tercera posició després de sortir cinquè. Al davant Maximilian Günther (Prema Powerteam) liderava la cursa per davant de Lance Stroll (Prema Powerteam). L’alemany mantenia al canadenc a ratlla, aconseguint la victòria al cap de 33 min + 1 volta.

Darrere les posiicons de podi, Callum Ilott (Van Amerfsoort Racing) aconseguia la quarta plaça per davant de Nick Cassidy (Prema Powerteam) i Joel Eriksson (Motopark) qui ha estat pressionat tota la cursa per part de George Russell (Hitech GP).

Ralf Aron (Prema Powerteam) rodava vuitè però el Estonià va tenir problemes per mantenir-se en pista amb les pneumàtics usats i veia com Sergio Sette Camara (Motopark) pujava al vuitè lloc, per davant de Anthoine Hubert (Van Amersfoort Racing).

Completava el top10 Ben Barnicoat (Hitech GP) que havia aconseguit l’avançament sobre Harrison Newey (Van Amersfoort Racing) en l’últim moment.

Ara en el campionat de pilots, Stroll lidera amb 68 punts de marge sobre Günther. Nick Cassidy puja a la tercera posició a 148 punts del canadenc, mentre que George Russell a 149 punts, és l’últim pilot amb aspiracions encara al campionat.

En la categoria de rookies, Joel Eriksson surt de Nürbrurgring amb 27 punts d’avantatge sobre Anthoine Hubert i 31 sobre Ralf Aron.

Resultats:  1 Günther 2 Stroll 3 Kari 4 Ilott 5 Cassidy 6 Eriksson 7 Russell 8 Sette Camara 9 Hubert 10 Barnicoat 11 Newey 12 Zhou 13 Beckmann 14 Aron 15 Piquet 16 Mazepin 17 Jensen