Green aconsegueix la victòria a la carrera del diumenge després d’aconseguir la pole i guanyar la cursa d’ahir. Ekström ha estat segon i Molina tercer. Juncadella sext en una carrera molt bona per a l’espanyol.


Eixida neta en els primers metres encara que l’alegria de la pole li durava poc a Green ja que Ekström avançava a l’anglès, i per darrere Molina feia el mateix amb Scheider. Per darrere, en la tercera revolta Wittmann es tocava amb Wickens i se n’eixia de pista.

A la volta 3 Blomqvist es retirava i encara que encara havien algunes lluites, les coses començaven a estabilitzar-se un poc.

En la volta 5 Paffet es retirava, per un problema amb el canvi i per darrere Juncadella progressava i era huitè mentre que per davant Green pressionava a Ekström amb la ajuda del DRS, en la volta 7 feia el seu primer intent però no ho aconseguia, encara que en el segon intent si ho aconseguia.

Jamie Green seguia demostrant una superioritat increïble ja que deixava a Ekstöm fora de la zona de DRS en un tres i no res.

Per darrere Auer anava perdent posicions amb Tambay, Tomcyzk i Glock també ho intentava però sense ningun progrés. Darrere d’aquest grup es trobava Wehrlein que també havia perdut moltes posicions encara que les recuperava avançant a Auer i Di Resta.

En la volta numero quinze començaven les primeres parades encapçalades per Molina i Rockenfeller, encara que també entraven Tambay y Wittmann. Una volta més tard entrava Ekström, Martin i dos voltes més tar ho feia Green que conservava la posició respecte Ekström.

Qui encapçalava la carrera era Scheider seguit per Mortara i Juncadella, encara que l’alemany entrava en la volta 18 a boxes però no aconseguia avançar a Molina. Una volta més tard entraven Mortara i Juncadella.

Poc a poc les coses anaven ordenant-se i Juncadella guanyava dos posicions més i era sext, el primer pilot en cursa en no conduir un Audi ja que els 5 primers son pilots de Audi.

Ekström pressionava a Green i Scheider a Molina però amb resultats diferents a ja que Green contestava al ritme imposat pel suec i obria el “gap” entre ells mentre que Scheider li tirava el cotxe a l’espanyol però encara no el podia passar.

En la volta 26 Wehrlein intentava avançar a Da costa però el portuguès el tocava en la revolta 2 i feia que l’alemany se n’anés llarg per la gespa, perdent la posició amb Glock.

A molina no sols era pressionat per Scheider sinó que també se acostava per darrere Mortara.

En la volta 30 Farfus es retirava a causa de un contacte en la primera revolta amb Götz. Tres voltes després Wickens es passava de frenada y se n’eixia de la pista. En la mateixa volta Wehrlein avançava a Glock.

Mentre Juncadella anava acostant-se a Mortara poc a poc, mentre que els quatre primers seguien en la mateixa situació.

A falta de 10 minuts Auer, se n’eixia al final de la recta de darrere quan el seu Mercedes ha fet una virolla. Les distancies s’anul·laven i Li donaven un final emocionant a la cursa.

A falta de deu minuts es retirava el safety car i es rellançava la cursa i Juncadella es pegava a Mortara mentre que per darrere Spengler tocava a Tambay i el francès feia una virolla, el que es saldava en una sanció per al canadenc de BMW.

En l’ultima volta Juncadella intentava avançar a Mortara però l’italià oposava una resistència titànica i obligava a l’espanyol a anar-se’n per l’escapatòria.

Victòria per a Jamie Green que ha dominat la cursa i quasi tot el cap de setmana a Lausitzring. Mattias Ekström ha estat segon i Molina tercer. Juncadella ha estat sisè aconseguint la seua millor posició. El millor Rookie ha estat Götz ja que es l’únic dels rookies que ha aconseguit acabar la cursa.