Site icon FormulaRapida.net

Ocon amb la pole per al final del campionat

2015 GP3 Series Round 9. Yas Marina Circuit, Abu Dhabi, United Arab Emirates. Thursday 26 November 2015. Title contenders, Esteban Ocon (FRA, ART Grand Prix) and Luca Ghiotto (ITA, Trident) shake hands. Photo: Zak Mauger/GP3 Series Media Service. ref: Digital Image _L0U3666

Esteban Ocon ha aconseguit una pole position molt important per la decisió del campionat de la GP3 Series en la ronda final del campionat al circuit Yas Marina a Abu Dhabi. El francès aconsegueix 4 punts que el situa en primer lloc en el campionat amb 2 punts més que Ghiotto.

Esteban Ocon ha aconseguit una altre pole position i afronta el final del campionat amb 2 punts més que Luca Ghiotto qui sortirà quart, després d’una classificació molt ajustada.

Entre els dos rivals, Kevin Ceccon ha aconseguit classificar-se segon a 16 mil·lèsimes d’Ocon. En tercer lloc ha finalitzat l’alemany Marvin Kirchhöfer.

En cinquè lloc sortirà Jimmy Eriksson, seguit d’Emil Bernstorff, Antonio Fuoco, Alex Palou, Matthew Parry i Artur Janosz.

La sessió ha estat molt ajustada, els 5 primers han acabat entre 2 dècimes, mentre que eles 16 primers han acabat a un segon.

Ocon haurà d’esperar a guanyar la cursa i que Ghiotto acabi cinquè o pitjor per tal de guanyar el campionat, mentre que l’italià, necessitaria guanyar la cursa i veure el francès acabar en sisena posició.