Tant Charles Leclerc com Alexander Albon, tots dos estaran en posició de guanyar un títol per primer cop aquest cap de setmana. Els preguntem com s’estaven sentint abans d’un esdeveniment com aquest.

Abu Dhabi –

Com és lògic, Leclerc s’enfronta a aquest cap de setmana amb una especial serenitat, ja que compta amb vint-i-nou punts d’avantatge, encara que “no pot esperar per saber com acabarà això”. El pilot monegasc també va provar algunes configuracions diferents en els FP1 d’aquest matí, fins i tot arribant a fer “coses una mica ximples”, com ell diu:

“He intentat un parell de coses aquest matí als entrenaments lliures, provaré de repetir-ho per a la classificació, però crec que serà bo.”

Mentrestant, Alexander Albon admet que no està en la millor posició, però no li farà cap regal a Leclerc i planeja donar-li una cursa complicada, com ho va demostrar al liderar la sessió d’entrenaments lliures.

“Crec que la bretxa de Charles és una mica gran. D’alguna manera, jo no tinc res a perdre, no hi ha pressió ni res per a mi. Només he de fer la meva feina, fer-ho el millor que pugui i esperar que Charles tingui un mal cap de setmana.”

Si Leclerc aconsegueix la Pole Position, serà molt difícil per Albon poder agafar-lo, i Antonio Fuoco estaria fora de la lluita pel campionat en les últimes curses.