Antonio Giovinazzi substitueix a Pascal Wehrlein per als tests de pretemporada que se celebren a Barcelona.


Després del seu accident a la Race Of Champions a Miami el passat mes de gener, Pascal Wehrlein s’ha vist obligat a no pujar al cotxe durant la primera setmana d’entrenaments a Barcelona. El pilot italià Antonio Giovinazzi el reemplaçarà alhora que realitzarà les seves primeres proves oficials a la F1.

Antonio Giovinazzi va destacar la temporada passada, a la GP2 Sèries, durant l’excepcional cap de setmana de Baku, on va obtenir les seves dues primeres victòries a la competició i ho va fer en aquell mateix cap de setmana. Va acabar subcampió darrere de Pierre Gasly i campió dels Rookies. Després d’un any brillant, va signar un contracte amb Ferrari com a tercer pilot. Ell comenta:

“Agraeixo a Sauber F1 Team per fer això real, i també a Ferrari per permetre reemplaçar Pascal pels primers tests a Barcelona.”

Aquests tests seran una primera presa de contacte per a l’italià de 23 anys que farà el seu debut com a pilot oficial a la F1. Ja havia provat el Ferrari a Fiorano, però aquesta serà la primera vegada que provarà un cotxe actual de F1. Pascal Wehrlein, qui encara és dubte per a la segona setmana d’entrenaments, estarà amb Giovinazzi a Barcelona. Ell afegeix:

“És una llàstima que no pugui estar al cotxe durant els primers dies de tests, però seré a Barcelona per familiaritzar-me amb els procediments de l’equip i també per seguir el rendiment del Sauber C36-Ferrari a la pista.”