Site icon FormulaRapida.net

GIL MEMBRADO i PABLO SÀNCHEZ GUANAYDORS DEL 1r RAL·LI VILA D’ARTÉS

El passat dissabte es va disputar el 1r Ral·li Vila d’Artés, la tercera prova del Campionat de Catalunya de Ral·lis de Terra on Gil Membrado i Pablo Sànchez van guanyar la cursa de Velocitat.

Aquesta prova, que puntuava tant pel Campionat de Catalunya de Ral·lis, com el Campionat de Catalunya de Regularitat i Regularitat Sport de Terra, Copa de Catalunya Side by Side de Ral·lis de Terra, Trofeu de Catalunya de Ral·lisprints de Terra i  l’Open de Catalunya de vehicles Side by Side-2, la Challenge Rallycracks i el Volant RACC, estava organitzada pel Motor Club Sabadell i constava de dos trams a triple passada amb un total de 119,08 km dels quals 69,27 eren cronometrats. Pel que fa al Ral·lisprint, la prova constava de 3 trams amb un total de 35,13 kms cronometrats. En total, va haver 39 vehicles autoritzats a prendre la sortida en les diferents categories ja mencionades.

Nivell espectacular de Gil Membrado i Pablo Sànchez

Ja des del primer tram cronometrat, Gil Membrado-Pablo Sánchez van imposar un fort ritme, demostrant que eren imparables i van  aconseguir guanyar cinc dels sis trams possibles.

Llavors, el tàndem format per Gil Membrado i Pablo Sánchez van aconseguir la victòria amb el seu Citröen C3 del Campionat de Velocitat de Catalunya de Ral·lis a Artés, la segona posició va ser per el Marc Comas i la Carla Salvat i en tercera posició van quedar la parella formada pel Pere E. Rovira i el Marc Què amb un Ford Focus 1.6 16v.

Resultats de la resta de curses

A la cursa de Regularitat Sport, els guanyadors van ser la parella formada per Xavier Ribas i Gil Tarabal amb un Seat ibiza GLX 1.5 i a Regularitat, els primers classificats va ser la parella formada per Xavier Valverde i Joaquim Vilatarsana amb un Suzuki Vitara JLX, seguits de Josep Molina i Marc Pedrals amb un Suzuki vitara HT.

El Trofeu de Catalunya de Ral·lisprints de Terra, se’l van endur la parella formada per Miquel Bronsoms i Gerard Bellver amb un Volkswagen Gol GTI 16v.

En quant a la Copa de Catalunya de Vehicles Side by side, l’Adrià Guillem i el Gerard De Corral van aconseguir la victòria amb el Can Am Maverick. A l’Open de Catalunya de vehicles Side by Side-2 els guanyadors van ser Jesus Cucharrera i Pau de las Heras amb un Can Am Maverick X3, seguits per Joan Lascorz i Pau Palma amb el Can-Am Maverick i la tercera posició va ser de l’Andreu Cachafeiro i el Moises Ponce amb el Can-Am Maverick X3.

A la Challenge Rallycracks, de nou victòria per Pere E. Rovira i Marc Què amb el Ford Focus 1.6 16v i al Volant RACC, primera posició per Marc Pedrosa i Laura Pedrosa amb un Peugeot 208 1.2 Puretech.