El passat dissabte es va disputar el 1r Ral·li Vila d’Artés, la tercera prova del Campionat de Catalunya de Ral·lis de Terra on Gil Membrado i Pablo Sànchez van guanyar la cursa de Velocitat.

Aquesta prova, que puntuava tant pel Campionat de Catalunya de Ral·lis, com el Campionat de Catalunya de Regularitat i Regularitat Sport de Terra, Copa de Catalunya Side by Side de Ral·lis de Terra, Trofeu de Catalunya de Ral·lisprints de Terra i  l’Open de Catalunya de vehicles Side by Side-2, la Challenge Rallycracks i el Volant RACC, estava organitzada pel Motor Club Sabadell i constava de dos trams a triple passada amb un total de 119,08 km dels quals 69,27 eren cronometrats. Pel que fa al Ral·lisprint, la prova constava de 3 trams amb un total de 35,13 kms cronometrats. En total, va haver 39 vehicles autoritzats a prendre la sortida en les diferents categories ja mencionades.

Nivell espectacular de Gil Membrado i Pablo Sànchez

Ja des del primer tram cronometrat, Gil Membrado-Pablo Sánchez van imposar un fort ritme, demostrant que eren imparables i van  aconseguir guanyar cinc dels sis trams possibles.

Llavors, el tàndem format per Gil Membrado i Pablo Sánchez van aconseguir la victòria amb el seu Citröen C3 del Campionat de Velocitat de Catalunya de Ral·lis a Artés, la segona posició va ser per el Marc Comas i la Carla Salvat i en tercera posició van quedar la parella formada pel Pere E. Rovira i el Marc Què amb un Ford Focus 1.6 16v.

Resultats de la resta de curses

A la cursa de Regularitat Sport, els guanyadors van ser la parella formada per Xavier Ribas i Gil Tarabal amb un Seat ibiza GLX 1.5 i a Regularitat, els primers classificats va ser la parella formada per Xavier Valverde i Joaquim Vilatarsana amb un Suzuki Vitara JLX, seguits de Josep Molina i Marc Pedrals amb un Suzuki vitara HT.

El Trofeu de Catalunya de Ral·lisprints de Terra, se’l van endur la parella formada per Miquel Bronsoms i Gerard Bellver amb un Volkswagen Gol GTI 16v.

En quant a la Copa de Catalunya de Vehicles Side by side, l’Adrià Guillem i el Gerard De Corral van aconseguir la victòria amb el Can Am Maverick. A l’Open de Catalunya de vehicles Side by Side-2 els guanyadors van ser Jesus Cucharrera i Pau de las Heras amb un Can Am Maverick X3, seguits per Joan Lascorz i Pau Palma amb el Can-Am Maverick i la tercera posició va ser de l’Andreu Cachafeiro i el Moises Ponce amb el Can-Am Maverick X3.

A la Challenge Rallycracks, de nou victòria per Pere E. Rovira i Marc Què amb el Ford Focus 1.6 16v i al Volant RACC, primera posició per Marc Pedrosa i Laura Pedrosa amb un Peugeot 208 1.2 Puretech.