Site icon FormulaRapida.net

Gasly i Prema lideren a Sepang

2016 GP2 Series Round 9. Autodromo Nazionale di Monza, Monza, Italy. Sunday 4 September 2016. Pierre Gasly (FRA, PREMA Racing) Photo: Zak Mauger/GP2 Series Media Service. ref: Digital Image _L0U6029

Pierre Gasly ha estat el més ràpid en la primera sessió de la GP2 Series al circuit de Sepang, Malàisia on ha quedat per davant del seu company Antonio Giovinazzi i Raffaele Marciello.

Johanny Cecotto era el primer en sortir a pista, aprofitant el seu retorn  a la categoria en substitució de Arthur Pic (Rapax).

Tot i que la GP2 Series ja ha rodat qui anteriorment, cap pilot ho va fer en el seu moment. Només arriben amb experiència en aquest traçat Antonio GIovinazzi (Prema Powerteam) i Sean Gelael (Campos Racing) que van guanyar en la ronda de la Asian Le Mans Series.

Aquesta experiència de Giovinazzi ha ajudat a l’equip a dominar la sessió amb el líder del campionat, Pierre Gasly com el més ràpid del dia. Giovinazzi es situava segon, seguit del seu compatriota Raffaele Marciello.

Fora del top 3 han acabat els Racing Engineering de Jordan King i Norman Nato, juntament amb Oliver Rowland, Nobuharu Matsushita, Luca Ghiotto, Artem Markelov i Alex Lynn que tanca el top 10.