Frederic Vasseur que era fins ara el director de l’equip Renault, deixa l’escuderia en efecte imediat després d’arribar a un mutu acord amb l’equip.

Vasseur va arribar a la marca francesa al febrer de 2016, per la qual cosa la relació entre tots dos protagonistes no ha arribat ni a l’any, després de proclamar campió amb ART Grand Prix a GP2 i GP3.

Renault va oficialitzar la notícia amb el següent comunicat: “Després d’una temporada centrats en la reconstrucció del nostre equip de Fórmula 1, Renault Sport Racing i Frederic Vasseur han acordat de mutu acord trencar la seva relació contractual. Ambdues parts romanen compromeses en mantenir la bona relació que han compartit i esperen que prengui una nova forma en algun moment del futur”. Tot ha succeit de manera inesperada i sorprenent, ja que la nova temporada està a tocar.

En una entrevista amb “Motorsport“, el ja exdirector de l’escuderia, va admetre que la seva decisió ve donada per discrepàncies sobre què fer dins de l’equip, per augmentar les oportunitats de l’equip a la Fórmula 1. També va admetre: “si tens dues visions diferents, el resultat és que el treball dins de l’equip s’alenteix”, sentenciava Vasseur.

Després d’aquest enrenou, Jerome Stoll, president, i Cyril Abiteboul, director general, prenguessin les regnes de l’equip, tot i que pel que sembla l’equip estaria buscant un fitxatge per ocupar la plaça que queda lliure.