El pilot italià de Ducati Francesco Bagnaia es va imposar al Gran Premi d’Itàlia al circuit de Mugello. Acompanyat de Fabio Quartararo i Aleix Espargaró al podi.

La cursa va començar amb els pilots locals molt encesos. Tant Marini Com Bezzequi van estar liderant la cursa amb avançaments espectaculars entre ells, acompanyats d’un poleman que ningú esperabaFabio Di Giannantonio.

Pecco, que sortia cinquè va anar agafant ritme a poc a poc fins que va superar Aleix Espargaró, Fabio Quartararo i els dos pilots del Mooney Team pràcticament en tres voltes, situació que el posava líder de la cursa i que va mantenir fins a la bandera de quadres.

Fabio Quartararo aguantaba les envestides de les Ducati a les rectes amb un pas de corba excel·lent, no va ser una cursa fàcil pel “Diablo” que és mostrava content amb el resultat obtingut a la cursa, mentre que Aleix Espargaró tornava a pujar al podi reafirmant la seva candidatura al mundial.

Tant la Suzuki d’Alex Rins com la de Joan Mir no van acabar la cursa, el pilot Català va ser envestit per Nakagami, cosa que el va fer esclatar de ràbia al final de la cursa.