A.J Foyt Enterprises ha oficialitzat que mantindrà la seva parella de pilots actual per a la propera temporada de la Indycar Series. Així doncs, tant Takuma Sato com Jack Hawcksworth romandraran a l’equip per intentar millorar l’actuació d’aquest 2015.


AJ Foyt Enterprises seguirà un any més acompanyat pels seus dos actuals pilots, Takuma Sato i Jack Hawcksworth, que van compartir escuderia aquest any per primera vegada. El japonès, que va fer el seu pas per la Fórmula 1 a principis del segle XXI, ja acumula quatre campanyes a l’equip, on ha aconseguit victòries i podis en els anys anteriors. Hawcksworth es va unir en aquest 2015 per afegir un segon monoplaça en pista, i tots dos van finalitzar en 14a i 17a posició respectivament, i un segon lloc com a millor posició.

Takuma Sato va dir al respecte d’una nova temporada més al costat d’Honda:

“És un honor continuar amb A.J Foyt Racing. Hem après molt. Això és una cosa que no es pot construir en un dia, però hem estat treballant en això i estic emocionat pel que vindrà com a resultat d’aquest treball. Em porto molt bé amb en Jack i ha ajudat en moltes àrees, per la qual cosa sento que només ens fa ser més forts”.

A la vegada, Jack Hawcksworth ha opinat sobre la seva segona temporada a l’equip:

“Nosaltres, òbviament, no podem estar satisfets pel rendiment de l’última temporada. Sabem que hi ha molta feina per fer si volem ser competitius de forma regular amb els millors equips del proper any. És massa aviat fer prediccions, però em sento optimista de que podem tenir un fort programa de desenvolupament a l’hivern. Sense dubte ens trobem en una posició més forta que la temporada passada”.