El únic mitjà català especialitzat en el món del motor, FormulaRapida.net està orgullós d’anunciar-los la renovació de patrocini amb el Team La Vinya, que tornarà a competir en les 24 hores en Resistència en ciclomotors de la Vall del Tenes.

La pàgina FormulaRapida.net segueix apostant pel talent català, i més concretament pel talent local, renovant el patrocini de amb el Team La Vinya, participant una vegada més a les 24 hores de la vall del Tenes.

“FormulaRapida.net sempre tria bé, l’any passat vam apostar per recolzar al Team La Vinya en el seu debut a la gran prova, i no podem estar més que satisfets amb els resultats que van aconseguir” deia Arnau Viñals, CEO de Formula Ràpida.

El Team La Vinya en la edició de 2016 amb els pilots Aleix Garriga, Marc Tobella, Albert Vidal i Sergi Gual va aconseguir la quinzena posició en la prova, però va aconseguir el triomf en la categoria Vall del Tenes, a més de quedar onzens en la categoria Grup3, en el que va ser el seu debut a la prova.

Resultats més que suficients per a que l’equip directiu de FormulaRapida.net decidís doblar la quantitat econòmica del patrocini vers el 2016.

“No hi ha dubte que el 2016 ens van sorprendre a tots, la qualitat del equip i la capacitat i ganes de victòria els va fer arribar ven amunt. Creiem en ells, i una manera de ajudar a fer més fort el equip és doblant la nostra aportació econòmica” conclou Arnau Viñals.

La cursa es disputarà el 2 i 3 de setembre al Parc del Tenes de Lliçà d’Amunt (Vallès Oriental).