A partir de 2023, l’equip de Formula Rapida Network, tant pel que fa al mitjà de comunicació, com la seva agència, s’ubicarà a les instal·lacions de l’espai audiovisual Roca Umbert, situat a Granollers

A començaments de l’any vinent, l’empresa Formula Rapida Network tindrà les seves oficines a l’espai audiovisual Roca Umbert, situat a la ciutat de Granollers, a la comarca del Vallès Oriental. Aquestes noves instal·lacions, aportaràn més creativitat a l’equip. A més, serà un punt estratègic per a l’empresa, ja que es situa a pocs quilòmetres de grans ciutats catalanes com Barcelona, Sabadell, Terrassa, Sant Cugat o Mollet del Vallès. Es troba a 30 minuts de l’Aeroport del Prat, i està ben connectat amb Rodalies Catalunya mitjançant les línies R2 Nord, R11, R3 i R8, fomentant així la captació i la mobilitat del talent humà. A això s’ha de sumar que el Circuit de Barcelona-Catalunya està a només 5 minuts de les instal·lacions, fomentant així les notícies de proximitat del món del motor. 

FormulaRapida.net, l’únic mitjà català que parla del món del motor d’una manera tan profunda i diversa fa aquest moviment no només per la captació de talent, sinó també per millorar l’experiència de l’usuari. La nova seu permetrà millorar els continguts digitals, ja que disposarem de millors instal·lacions en un entorn audiovisual on podrem crear noves sinergies amb possibles nous col·laboradors o empreses del sector. A més, l’espai ofereix platós de televisió, estudis de ràdio i espais per fer fotografia professional. De fet, tot l’entorn de la Roca Umbert és un set de gravació constant, on s’hi han gravat ‘spots’ publicitaris i on Formula Rapida realitzarà els seus continguts, incrementant la seva qualitat visual, professional i creativa. 

Un pas endavant

Gràcies a la nova seu, Formula Rapida podrà aconseguir els seus objectius empresarials, tant pel que fa al mitjà de comunicació com a la seva agència. El nou espai ens oferirà l’oportunitat de créixer com a mitjà i, per tant, de poder millorar i enriquir la qualitat dels treballadors, gràcies a la seva proximitat amb les capitals catalanes. 

L’espai també aportarà millores amb les empreses locals i Formula Rapida començarà a fer serveis d’streaming pel territori per tal de promocionar l’esport de motor a nivell local. Per tant, creiem que Granollers és el lloc idoni per fer això, tal i com va succeir durant els anys 2018 a 2019. 

Més novetats 

Aquest no és l’únic canvi, ja que de cara a 2023, Formula Rapida oferirà més contingut. Hi haurà més quantitat d’articles, entrevista setmanal i diverses formes d’interacció i molt més contingut a les xarxes socials. 

President de Formula Rapida, Arnau Vinyals: 

“L’empresa té uns objectius molt ambiciosos, es vol tenir un creixement molt gran i, per això, tenim un pla estratègic, que servirà a Formula Rapida per donar el pas de microempresa a petita empresa. Un pla que consensuat amb els treballadors i col·laboradors, va determinar que necessitàvem un espai físic proper a Barcelona on tothom pogués ser-hi present. D’aquesta manera, no només millorarem el capital humà sinó que la informació i continguts que aportarem als seguidors del motor català serà de proximitat, amb cares al davant”. 

Les coses es volen fer de la millor manera possible per tenir una estabilitat, la qual hem anat treballant durant aquest últim any i que ara la volem posar en pràctica. Això es tradueix en què Formula Rapida estarà en més de cent curses durant l’any vinent, incloent-hi la Fórmula 1, DTM, tot el kàrting internacional i competicions americanes i britàniques on l’empresa original de Lliçà d’Amunt ha obert dues noves divisions.