La primera sessió d’entrenaments lliures del Gran Premi  d’Austràlia de Moto2 s’ha celebrat aquest matí sota la pluja al circuit de Phillip Island, deixant a Jonas Folger (Dynavolt Intact GP) com el seu pilot més ràpid amb un temps d’1 ’48 914. El pilot alemany li seguien en la classificació Danny Kent (Leopard Racing) i Takaaki Nakagami (Idemitsu Honda Team Àsia).

El campió en títol i actual líder de la classificació provisional Johann Zarco (Ajo Motorsport), Hafizh Syahrin (Petronas Raceline Malaysia) i l’espanyol Julián Simón (QMMF Racing Team) completaven les sis primeres posicions d’una sessió que se celebrava amb temperatures de 12 ‘7 ºC en ambient i de 14’3 ºC sobre l’asfalt. L’espanyol Àlex Rins (Pàginas Amarillas HP 40), que lluita pel títol minvat de facultats per les seqüeles d’una lesió d’espatlla, finalitzava vintè.

Les millors referències anteriors a Phillip Island per a la categoria de Moto2 corresponen a Tito Rabat amb 1’32.470 (pole position el 2014) i a Alex De Angelis amb 1’32.814 (rècord en cursa el 2013). La velocitat màxima assolida fins ara en la categoria de Moto2 correspon a Sandro Cortese amb 296’8 km / ha 2013.

La segona sessió s’ha hagut de cancel·lar