Pietro Fittipaldi ha aconseguit la quarta victòria de la temporada a les World Series Formula V8 3.5 Series en la segona cursa de Motorland Aragón. Completen el podi Alfonso Celis i Egor Orudzhev.

Pietro Fittipaldi que sortia des de la pole position per vuitena vegada aquesta temporada, aconseguia realitzar una bona sortida i mantenir el liderat. El brasiler a més a més veia com un dels seus rivals directes en el campionat, Rene Binder (Lotus) abandonava la cursa.

El brasiler només s’ha hagut de preocupar de Alfonso Celis (Fortec Motorsports) que ha protagonitzat un gran ritme després del pit stop. Un pit stop que també ha ajudat a Egor Orudzhev (SMP Racing by AVF) a aconseguir la tercera posició.

La cursa ha portat certa polèmica ja que el Teo Martin Motorsport de Konstantin Tereschenko, qui estava lluitant en les voltes inicials amb Fittipaldi, veia com treia fum del seu cotxe. El rus ha rebut la bandera negra amb el punt taronja però ha fet cas omís, i en parar-se a box el cotxe s’ha incendiat però ha seguit en pista. Finalment, el rus s’ha retirat en un accident ell sol.

Ara és Fittipaldi qui lidera el campionat amb 14 punts sobre Binder. Tercer és Celis a 16 punts, mentre Nissany és quart a 18, cinquè es troba Orudzhev a 19, mentre ISaakyan es situa a 24.