Fittipaldi (Lotus), Menchaca (Fortec Motorsports), Celis Jr. (Fortec Motorsports), Nissany (RP Motorsports) i Isaakyan (SMP Racing by AVF) centren l’atenció a Motorland Aragó.

El focus d’atenció s’ha desplaçat avui a Motorland Aragó on la majoria d’equips del 2017 s’han reunit avui. El circuit aragonès acollirà una de les proves el cap de setmana del 24 i 25 de juny. L’equip Lotus estarà representat pel brasiler Pietro Fittipaldi. El nét del campió del món de Fórmula 1, Emerson Fittipaldi serà el company d’equip de René Binder, nebot del pilot de Fórmula 1 Hans Binder. Els dos pilots intentaran lluitar pel campionat, com també ho faran els dos pilots russos de l’equip SMP Racing by AVF, Egor Orudzhev i Matevos Isaakyan.

El pilot mexicà Alfonso Celis Jr. ha canviat d’equip i ara està en Fortec Motorsports, l’equip que el va veure debutar internacionalment. El tercer pilot de Force Índia serà company d’equip del debutant Diego Menchaca, pilot recolzat per Telmex i que arriba de la F3.

L’equip Teo Martin Motorsport afronta la segona temporada amb el rookie rus Konstantin Tereschenko. L’equip espanyol també està provant amb el pilot de GP3 Nelson Mason, de Canadà. Per la seva banda, RP Motorsport dóna la benvinguda al japonès Yu Kanamaru i l’israelià Roy Nissany, mentre que Barone Rampant, l’equip propietat de Giuseppe Cipriani correrà amb Damiano Fioravanti.

Fortec Motorsports ha liderat la taula de temps de l’assolellada sessió matutina amb Diego Menchaca (1.41.496) mentre que Pietro Fittipaldi (1.41.226) ha liderat la sessió de la tarda i ha aconseguit el millor temps del dia.

Nota de Premsa de les World Series Fórmula V8 3.5