L’equip Lotus de la Fórmula V8 3.5 ha anunciat la seva parella de pilots per aquesta temporada 2017 on destaca la incorporació de Pietro Fittipaldi, que s’uneix a René Binder que continua amb l’equip. 

Després de completar una bona temporada aconseguint el segon lloc en la classificació per equips al 2016, amb 350 punts, tres victòries, incluint-hi un doblet, tres poles i 12 podis, l’equip Lotus aspira a obtenir més èxits en la temporada 2017.

L’equip aposta per l’estabilitat renovant a René Binder. L’austríac, nascut l’1 de gener de 1992 a Innsbruck, va obtenir el primer podi de 2016 per Lotus en la segona cursa de la primera prova disputada a Motorland Aragón. René, que es nebot del pilot de F1 Hans Binder, demostra ser un pilot veloç i constant, acabant 7è en la classificació de pilots amb 161 punts.

Binder estarà company de files amb la incorporació de Pietro Fittipaldi. Pietro és el nét del dues vegades campió de Fórmula 1, Emerson Fittipaldi. El jove brasiler va debutar l’any passat en el campionat promogut per RPM obtenint dues victòries en la categoria rookie i acabant la temporada a Barcelona amb un podi, a més de l’aconseguit a Silverstone.

René i Pietro ja estan treballant amb l’equip i els seus enginyers, utilitzant el simulador per preparar els entrenaments de pretemporada de les World Series Fórmula V8 3.5 que se celebraran el 15 i 16 de març a Motorland Aragón.