Site icon FormulaRapida.net

Ferrari presenta el F14T

La Scuderia Ferrari ha presentat fa pocs instants el que serà el cotxe per a la temporada 2014 de l’equip de Maranello.

La presentació s’ha fet amb un vídeo de 4 minuts (gravat) que l’equip Ferrari ha publicat a les 14:30 puntualment.

Declaracions

Luca di Montezemelo, President de Ferrari: “Un dia com el d’avui és molt important, estic aquí des de fa més de 20 anys, però aquest any és un dia diferent. Estic confiat perquè tenim un gran equip, que crec que té tots els ingredients per ser exitós.  Ara és el moment de guanyar, tinc molta confiança al nou director esportiu, James Alison, també en la gent que ha fet el motor, un motor molt complicat. El nostre objectiu és ser al davant, ho hem de fer el millor possible.

Stefano Domenicali, Team Principal: “Crec que aquest any el repte tècnic és el més gran de l’última dècada de la Fórmula 1. Crec que els nostres enginyers poden marcar la diferencia, igual que van poder fer en el passat.

Fernando Alonso: “Schumahcer va esperar 5 anys per guanyar amb Ferrari, i aquesta és la meva cinquena temporada amb l’equip així que tan de bo sigui per mi el any important per guanyar amb l’equip, però aquestes són coses que mai pots decidir. Hem estat a prop aquests anys, especialment el 2010 i el 2012, i esperem que aquesta cinquena temporada estiguem més a prop d’aconseguir-ho. Kimi i jo en teoria som un equip fort perquè tots dos som campions de Fórmula 1, i podem tenir un gran equip aquest any, però cada any es comença des de 0. Si ho fem bé i som ràpids i el equip està fort, jo crec serem un equip a tenir molt en compte. Toca arremangar-se fer les coses millor que els altres i esperem que Ferrari sigui l’equip a batre.

Kimi Räikkönen: “És maco tornar a Ferrari, equip on vaig guanyar el campionat el 2007. Òbviament l’objectiu és el mateix hem de fer-ho el millor que podem, guanyar curses, i provar de guanyar el campionat del món.”