Doncs aquesta és la pregunta que ens fem tots en aquests dies. Cadascun dels aficionats a la Fórmula 1, siguin d’on siguin, s’han assabentat que Fernando Alonso deixarà la Fórmula 1 al final de temporada i la qüestió és on podrem veure l’asturià a partir d’ara.

Encara que l’espanyol no ha afirmat la possibilitat a la Fórmula 1, la seva carta de comiat sembla deixar tancada o, si més no, amb la porta ajustada a la categoria principal de l’automobilisme. Els últims anys de Fernando Alonso han estat una constant frustració que només s’ha anat alliberant gràcies a altres categories en què l’asturià ha competit com la IndyCar o WEC (Mundial de Resistència – Le Mans).

I aquestes semblen ser les vies d’escapament que el #14 pugui seguir. És ben conegut que Fernando Alonso té entre cella i cella la triple corona (guanyar a Mònaco, Le Mans i Indianapolis) i és per això que aquestes dues últimes temporades ha participat a la Fórmula 1, en el mundial de resistència i a l’ IndyCar. El cúmul de treball és devastador i una vegada aconseguides les 24 hores de Le Mans i el mundial de Fórmula 1 amb la victòria a Mònaco, sembla ser que Ferando Alonso s’anirà als Estats Units a fer tota una temporada d’IndyCar.

Encara que això no sigui més que especulació, sembla que el tots els camins apunten en aquest sentit. En el vídeo que va publicar el pilot asturià, se’l veia citar l’espera de “nous reptes”, on visualment apreixia el pilot de Mclaren amb la imatge de fons del casc que va usar a Indianapolis la passada temporada. En aquest tipus de vídeos les casualitats no existeixen, pel que amb gran seguretat, el missatge és una incorporació de l’espanyol al campionat americà.

Encara que en un futur pròxim aquesta sembla ser l’opció més viable, l’asturià també podria arribar a provar categories per les quals ha mostrat interès com la Nascar o el rallycross.