Site icon FormulaRapida.net

Fenestraz s’imposa al Red Bull Ring

11 FENESTRAZ Sacha (fra) Renault FR 2.0L team Josef Kaufmann racing action during the 2017 Formula Renault 2.0 race of Red Bull Ring, Spielberg, Austria, from July 22 to 23 - Photo Gregory Lenormand / DPPI

Sacha Fenestraz s’ha fet amb una victòria clara en la segona cursa del Eurocup Formula Renault 2.0 en el Red Bull Ring. El pilot de Kaufmann ha dominat de principi a fi sense oposició per part de Palmer -segon. Gabriel Aubry completa el podi.

Després d’aconseguir la pole position ahir i el liderat del campionat, Sacha Fenestraz (Josef Kaufmann Racing) ha liderat de principi a fi la cursa per aconsegueix la tercera victòria de la temporada i és més líder que mai en el campionat amb 8 curses per finalitzar la temporada.

La segona posició se la ha endut Will Palmer (R-ace GP) qui finalment aconsegueix pujar al podi, després d’unes curses complicades. El britànic ha aprofitat la lluita entre Gabriel Aubry (Tech 1 Racing) i Max Defourny (R-ace GP) a la sortida, per superar ambdós pilots i assegurar-se el podi.

Aubry acabaria aconseguint el podi després de moltes complicacions. El francès ha hagut de defensar-se constantment del seu company d’equip – i millor rookie de la cursa, Max Fewtrell (Tech 1 Racing).

Resultat contundent per Dan Ticktum (Arden Motorsport) qui ha aprofitat les oportunitats que se li han presentat durant la cursa per fer-se amb el cinquè lloc. Oportunitats com una errada de Robert Shwartzman (R-ace GP) -novè, o l’avançament a Defourny.

De nou Thomas Randle (AVF) ha protagonitzat una gran actuació amb la sisena posició final gràcies als avançaments que ha fet a Alex Peroni (Fortec Motorsports) i Max Defourny qui finalment ha finalitzat vuitè, al ser superat a la línia de meta per Yifei Ye (Josef Kaufmann Racing). Shwartzman i Henrique Chaves (AVF) completen la zona de punts.

Després de 3 cap de setmana consecutius amb curses, ara toca descansar un mes abans de les dues curses que es disputaran a Le Castellet, França el 26 i 27 d’Agost.

Resultats:

1 Fenestraz 2 Palmer 3 Aubry 4 Fewtrell 5 Ticktum 6 Randle 7 Ye 8 Defourny 9 Shwartzman 10 Chaves

Volta Ràpida: Sacha Fenestraz