Després de finalitzar segon les 24 hores de Daytona del passat cap de setmana, Felipe Nasr ha anunciat la seva participació a la cursa inaugural per parelles del Stock Car, que se celebrarà el 10 de març al circuit d’Interlagos. No obstant això, igual que Felipe Massa, ha negat que vagi a córrer tota la temporada de la categoria brasilera.


Felipe Nasr ha anunciat recentment la seva participació en la prova inaugural del Stock Car brasiler. El pilot nascut al districte federal de Brasília ha acceptat la proposta de Ricardo Maurício, i l’acompanyarà en aquesta primera cursa de l’any al cotxe #90 del Full Time Sports.

La peculiaritat d’aquesta primera cursa de l’any és l’única que es corre per parelles, de manera que participen com a Wildcars diversos pilots que no disputaran després tot l’any. Des del 2014 fins a 2016 es va celebrar aquesta prova d’inauguració de l’any, però el passat 2017 no es va córrer. Després d’haver passat pilots com Jacques Villeneuve, Lucas di Grassi o Nelson Piquet Jr. per aquesta prova, aquest any de retorn porta una llista amb participants de luxe, sobretot dins l’àmbit brasiler.

Nasr s’unirà a pilots de la talla de Felipe Massa, Pipo Derani, Jean-Karl Vernay, João Paulo de Oliveira, Jeroen Bleekemolen, Antonio Pizzonia, Ana Beatriz (Bia Figuereido) o Rubens Barrichello, entre molts d’altres.

“Estic molt feliç per poder participar per primera vegada en aquesta competició. Serà, sense dubte, una experiència important en aquesta nova etapa de la meva trajectòria i, encara millor, per estar al costat d’un pilot tan competent i amic com és Ricardo Maurício” , va comentar Nasr al portal brasiler de Grande Premio després d’oficialitzar la seva participació a la cursa.

Recordar que Felipe Nasr va disputar la F1 a les temporades 2015 i 2016 amb l’equip Sauber, on va brillar en algunes ocasions amb un monoplaça lluny de ser competitiu. No obstant, la reducció d’aportació econòmica del seu patrocinador principal Banco do Brasil i la pressió de Mercedes per voler col·locar a Pascal Wehrlein en el seu lloc, van forçar la seva sortida d’una Fórmula 1 que és probable que no el torni a veure com a pilot oficial.

Aquests dos anys Felipe Nasr s’ho ha pres amb calma i ha tornat a la competició fora del món dels monoplaces. En un primer moment es va vincular amb el Stock Car, però finalment es va passar a la Sports Car on el cap de setmana passat va aconseguir la segona posició de les prestigioses 24 hores de Daytona.

“Teníem algunes propostes, però res d’aquestes confirmades perquè els meus compromisos internacionals encara no havíen estat definits. M’agrada molt el treball de Maurício Ferreira i entenem que aquesta cursa per parelles serà una bona oportunitat per ser al Stock Car aquest any, sense el compromís d’una temporada completa”, va concloure el brasiler, que anirà al cotxe #90 del Full Time Sports.

Finalment, Felipe Massa també va oficialitzar fa setmanes la seva participació en aquesta prova, sent des de 1999 la primera vegada que disputarà un campionat brasiler. El de Sao Paulo ho farà al cotxe #0 del Cimed Racing com a company del cinc vegades campió de la categoria, Cacá Bueno. “Em sento honrat per la invitació i estaré orgullós de debutar al Stock Car en parelles amb el millor campió de la competició, el meu gran amic Cacá Bueno. Cimed Racing, actual doble campió, és l’equip ideal per enfrontar un desafiament com aquest en un campionat extremadament competitiu”, va afirmar Massa després de l’anunci.