Pietro Fantin i Bruno Bonifacio seran els pilots d’International Draco Racing per a la temporada 2015 de la Fórmula Renault 3.5 Series.


Per Fantin serà el tercer any a la categoria, on després d’un desastrós primer any amb Arden, aquest 2013 amb Draco li ha estat útil per aconseguir el seu primer podi a la categoria en la Race 1 del Moscow Raceway, a més de demostrar el seu potencial a una sola volta aconseguint dues voltes ràpides i fent molt bones classificacions. Tot això l’ha permès acabar en el 15è lloc del campionat.

Amb 23 anys, Fantin haurà de fer del 2015 la temporada per lluitar pel campionat, “en teoria”, ja que no s’espera un gran rendiment d’aquest pilot que en cursa perd moltes posicions i comet errors.

El brasiler tindrà com a company d’equip a un altre brasiler, Bruno Bonifacio, cinquè classificat en el campionat de l’Eurocup Fórmula Renault 2.0. Amb un tercer lloc a la Formula Abarth European Series el 2012, un tercer lloc a la Fórmula Renault 2.0 Alps i ara el cinquè al Eurocup d’aquest any, demostren una progressió  bona en el rendiment de Bruno Bonifacio de només 20 anys.

Ha realitzat tota la post-temporada amb Draco i això l’ajudarà en l’adaptació al any vinent. El problema de Bonifacio és que les seves temporades van de més a menys i això de cara el 2015 l’afectarà de manera que, els seu objectiu estarà en intentar fer un top 10 en el campionat, posició que aconseguirà si fa un bon paper en les classificacions, tasca que enguany li ha costat.