Mitch Evans ha aconseguit la seva primera victòria aquesta temporada a la GP2 Series, durant la primera cursa del cap de setmana al Red Bull Ring, Àustria. Sean Gelael ha acabat segon i contribueix al doblet de l’equip Campos. Raffaele Marciello completa el podi.

Degut a la bandera vermella durant la classificació de Fórmula 1, la GP2 Series ha començat amb retràs i amb un Sergey Sirotkin (ART Grand Prix) sortint des de la primera posició, per davant dels Prema de Antonio Giovinazzi i Pierre Gasly.

Giovinazzi i Gasly aconseguien superar a Sirotkin al primer revolt, però el rus es ficaria en paral·lel amb el francès al revolt 2 però no aconseguiria superar-lo. Al darrere, Lucas Ghiotto (Trident) mantenia el quart lloc, seguit de Raffaele Marciello (Russian Time).

Al darrere hi hauria un accident causat per Sergio Canamasas (Carlin) qui impactaria contra Gustav Malja (Rapax) i volaria fins a impactar contra Nabil Jeffri (Arden Motorsport). Aquesta acció no causava el cotxe de seguretat.

Mentrestant, Marvin Kirchhofer (Carlin) qui havia realitzat una bona sortida,  anava perdent posicions després d’ubicar-se setè. D’altra banda, Markelov (Russian Time) que sortia cinquè i va baixar fins la novena posició superava al alemany i després faria el mateix amb Alex Lynn (Dams).

Al davant, Gasly superava a Giovinazzi a la sisena volta. Al darrere també  més moviments amb Marciello superant el seu compatriota Ghiotto per la quarta posició en la tretzena volta.

Només dues voltes més tard la pluja arribava intensament en el segon i tercer revolt, però en la resta del circuit la pista estava seca. Això causava la sortida de pista de Gasly que es quedava clavat al revolt 3, causant el cotxe de seguretat i el seu abandonament. En el mateix moment, Lynn cometia el mateix error però es sortia amb la seva.

Amb el cotxe de seguretat, els Racing Engineering de Norman Nato i Jordan King, juntament amb el Dams de Lynn, s’aturaven a box per col·locar pneumàtics de pluja.

La cursa tornava a l’acció a falta de 30 minuts, amb Giovinazzi liderant per davant de Sirotkin, Marciello, Ghiotto, Markelov i Rowland (MP Motorsport). Marciello superava a Sirotkin a la sortida i Rowland superaria a Ghiotto i Markelov.

El talent de Marciello en aigua l’ajudava a superar a Giovinazzi qui cometia una sortida de pista a la volta 22, mentre que Rowland escalava a la tercera plaça. Dues voltes més tard, els tres líders es sortien de pista al revolt 1 i això permetia a Ghiotto situar-se tercer.

Giovinazzi atacaria i superaria a Marciello pel primer lloc en la volta 25. El cotxe de seguretat apareixia unes voltes més tard per culpa de Kirchhofer qui veia com els eu cotxe es quedava aturat al segon revolt.

Això feia aturar als líders a box per ficar els pneumàtics supertous de sec. Però en sortir de box, el líder del campionat, Artem Markelov impactava contra la barrera de sortida de box. Això provocava la bandera vermella.

Philo Paz Armand (Trident) passava a liderar la cursa seguit dels Campos Racing d’Evans I Gelael. Jimmy Eriksson (Arden International) que sortia des del pit lane.

Però realment Armand seria sancionat per avançar al cotxe de seguretat.

En tornar la acció però amb el cotxe de seguretat, varis cotxes es quedaven aturats al pit lane com era el cas de Binder (ART Grand Prix) o Giovinazzi.

La bandera verda tornava a falta de 8 voltes pel final. Marciello passava a l’atac superant a Eriksson i Armand pel tercer lloc. Al darrere Rowland escalava fins al cinquè lloc i Sirotkin perdia el setè lloc amb Nato.

Una cursa que dominaven els Prema en el principi, acabava en mans dels Campos d’Evans i Gelael. Marciello completa el podi per davant de Ghiotto, Eriksson, Rowland, Nato i Sirotkin (pole per demà), Malja i King completen el top 10.