La marca de cerveses espanyola, Estrella Galicia 0’0 va presentar a València el seu nou projecte juntament amb Monlau Repsol Technical School i Marc VDS, el seu projecte a les 3 categories del campionat del món. Els seus pilots seran Álex Márquez, Esteve Rabat i Scott Redding.


El circuit de la Comunitat Valenciana ha estat l’escenari on Estrella Galicia 0’0 ha presentat els seus nous projectes en el campionat del món per a els propers 3 anys. De la mà de Monlau Technical School i Marc VDS, Estrella Galicia 0’0 competirà amb equips propis en el campionat FIM CEV Repsol (Moto3) i en les tres categories del campionat del món de motociclisme.

D’aquesta manera, el Team Estrella Galicia 0’0 estarà present en totes les categories  del Mundial de les mans de Monlau amb Emilio Alzamora al cap davant i amb Marc VDS a Moto2 i MotoGP, sota la direcció de Michael Bartholemy. L’evolució constant de les motos en els projectes de Moto3 i MotoGP estarà proporcionada per Honda.

L’equip comptarà amb Scott Redding (subcampió del mundial de Moto2 el 2013) a MotoGP, a Moto2 seguirà el campió de Moto2 d’enguany, “Tito” Rabat, juntament amb el campió del món de MotoGP, Alex Márquez. A Moto3, Fabio Quartararo (campió del CEV Repsol Moto3) i Jorge Navarro (Subcampió al CEV Repsol Moto3) seran els qui pilotaran per l’equip gallec.

Declaracions

Scott Redding:

“Vaig estar 4 anys amb Marc VDS a Moto2, així que per mi és com tornar a casa. L’associació amb Estrella Galicia i Marc VDS es converteix en una estructura encara més forta. Tinc moltes ganes de provar la Honda de fàbrica aquest dilluns.”

Esteve “Tito” Rabat:

“L’any que ve seré el primer del equip per defensar el campionat de Moto2 amb l’equip. Diuen que mantenir un campionat és més complicat que guanyar-lo per primer cop, però desitjo fer aquest repte.”