El mexicà Esteban Gutiérrez ha rebut una nova penalització per culpa la seva mala incorporació al Pit Lane durant la cursa d’ahir del GP d’Àustria. El pilot de Sauber perdrà 10 posicions en a la graella de sortida de la propera cursa, a Silverstone.

A Sauber se li complica ja d’entrada la propera cita de la temporada. A un dels seus pilots, Esteban Gutiérrez, li ha caigut una nova penalització per l’errada en el Pit Stop que els mecànics de Sauber van cometre ahir a Red Bull Ring. El mexicà va entrar a fer la seva primera aturada, i al canviar pneumàtics va sortir disparat amb una roda mal collada. Gutiérrez es va aturar a 20 metres del box, però no va ser suficient per esquivar la penalització.

Gutierrez ja va rebre un Stop&Go de deu segons durant la cursa, el que el va fer caure fins la 19a i llavors última posició. A més els comissaris han interpretat que l’equip havia de rebre una nova penalització, i el mexicà, haurà de sortir deu llocs més enrere de la posició aconseguida a qualificació.

Mal cap de setmana per Sauber, que va cometre a més una altre errada al dir-li erròniament a Adrian Sutil que s’aturés, un missatge que anava dirigit a Esteban Gutiérrez. De nou la formació suïssa acaba sense cap punt en una cursa, i per ara el proper Gran Premi, a Silverstone, se’ls planteja força malament degut, d’entrada, a aquesta penalització. L’equip de Monisha Kaltenborn ha de remuntar tal mal inici de temporada, en el qual no han sumat cap punt i a més a més els ha superat a la general un dels equips més modestos, Marussia, amb un punt aconseguit per Jules Bianchi al Gran Premi de Mònaco.