I segueix l’atípic Gran Premi dels Estats Units, on després de disputar-se sota aigua els tercers entrenaments lliures, la pluja ha anat a més i ha fet impracticables els entrenaments oficials. Els comissaris han produït una polèmica espera contínua que ha acabat amb la cancel·lació d’una sessió que si el temporal vol, es disputarà demà.


Pluja i més pluja. Aquest ha estat el resum de la classificació del GP dels Estats Units, que no ha pogut disputar ni un sol minut a causa de la gran quantitat d’aigua a la pista després de les pluja torrencials que estan assotant l’estat americà de Texas des d’ahir per la tarda, provinents del gran temporal que ha provocat l’huracà Patricia, situat a la costa oest de Mèxic.

El control de cursa ha començat retardant la sessió mitja hora, però aquesta ha estat la tònica tota la tarda a Austin. Fins a cinc vegades s’ha retardat l’inici de la classificació, tenint a tota la premsa, públic i treballadors fins a l’últim moment passant fred i mullant, una acció bastant polèmica.

Mentrestant, el pit lane era tot un espectacle, amb simulacions de llanxes com les que han simulat els mecànics de Sauber i Williams, amb partides de bitlles i canvi de llocs entre pares i fills a Toro Rosso, activitat futbolista a Mercedes i fins i tot un ball sota la pluja dels dos pilots de Red Bull. Tot això per entretenir aquesta atípica sessió, que no acabaria enlloc.

Gairebé tres hores d’espera per a res, ja que després de meditar-ho molt i gairebé reiniciar la sessió quan ja ningú estava al corrent, finalment es feia oficial que es posposava la classificació per demà a les 09:00, hora local, que aquí a la Península amb el canvi d’horari afegit serà a les 15:00h, cinc abans de la definitiva cursa, que veurem en quines condicions es disputa.