Jimmy Eriksson torna a estar content després d’aconseguir la seva primera victòria de la temporada a la GP3 Series a Sotxi. On ha acabat per davant d’Esteban Ocon i Jann Mardenborough.

Dia molt ocupat per el paddock de la GP3 que ha viscut 2 curses en un dia. En la darrera, la de la graella invertida, tenia a Jimmy Eriksson com a pole sitter amb el seu company de Koiranen GP, Matt Parry segon i el duet de Carlin, Fuoco i Mardenborough a la segona línia.

El suec havia fet una bona sortida, però no tant bona com la de Fuoco que superava el nòrdic per uns moments al revolt 1. Tot i això, Eriksson mantenia el primer lloc per l’exterior, seguit de Mardenborough i l’italià. Matt Parry havia d’abandonar.

Al darrere, Ocon pujava al quart lloc seguit de Bernstorff i Ghiotto qui intentaria ubicar-se en el quart lloc però es sortia de pista i baixava fins al novè lloc. Aquesta posició en que el pilot de Trident no obtenia cap punt, era perfecte per un Esteban Ocon que començava a remuntar i superava a Fuoco.

També intentava superar Fuoco el mateix Bernstorff, qui feia un error i era superat pel polonès, Artur Janosz. Mentre, Ocon s’aproximava a Mardenborough. El jove pilot de Mercedes AMG l’aconseguia superar després d’una maniobra a la xicana del revolt 16.

En saber la notícia, Ghiotto no es podia permetre acabar sense cap punt, i aconseguia superar a Alex Palou a l’última volta per assolir el vuitè lloc final. Una última volta on Ocon feia la volta ràpida que l’atorga 2 punts més i que per tant, l’ubica a 2 del italià.

Resultats Top10: 1 Eriksson 2 Ocon 3 Mardenborough 4 Fuoco 5 anosz 6 Bernstorff 7 Kirchhöfer 8 Ghiotto.