Site icon FormulaRapida.net

Eric Boullier dimiteix com a cap d’equip de Lotus

Lotus ha emitit aquest matí un comunicat en el que s’indica la dimisió inmediata del cap d’equip de l’escuderia, Eric Boullier. Així doncs podria estar negociant per anar a McLaren on substituiria a Martin Withmarsh en el seu càrrec.

Eric Boullier ha anunciat que dimiteix del seu rol com a cap d’equip de Lotus, després de quatre anys abandona la formació francesa amb la possibilitat d’anar a para a McLaren, on substituiria a Martin Whitmarsh com a cap d’equip. Així doncs el lloc de Boullier en l’escuderia d’Enstone l’ocuparia el mateix Gerard Lopez, qui ho ha comunicat de la següent manera:

“Lotus F1 Team mai s’ha aturat i estem en el que promet ser una emocionant temporada 2014 amb un cotxe nou i innovador, nous socis i una nova estructura de gestió a Enstone. Grans coses s’han aconseguit en els últims anys i hem de continuar amb aquest impuls. Agraïm a Eric tot el seu dur treball durant els últims quatre anys i estem segurs que podem continuar la lluita com un dels millors equips de la Fórmula 1 les pròximes temporades”.

I concluia el comunicat anunciat el seu nou rol com a cap d’equip de Lotus: “Per tal de continuar amb l’enfortiment de la seva estructura de gestió, per augmentar encara més el paper de Genii en l’equip i per tancar la bretxa entre les seves activitats estratègiques, comercials i esportives, Lotus F1 Team es complau a anunciar que el seu copresident, Gérard Lopez, combinarà la seva posició en la direcció amb el paper de cap d’equip, amb efecte immediat. Com a resultat, les altres responsabilitats de presidència seran compartides amb el copresident Andy Ruhan”.