L’actuació d’Eloi González, Rubén Moya i Benjamin Mañach a la IAME Euro Series va ser molt destacada, quedant molt a prop del podi

Cap de setmana molt complet a Wackersdorf. A la prova de la IAME Euro Series hi ha hagut gran nivell per part dels pilots catalans que han estat majoria. Hi han participat 109 pilots de l’estat espanyol.

X30 Mini

La categoria X30 Mini va demostrar un alt nivell de competència, amb joves pilots exhibint habilitat i determinació. Entre els pilots destacats es troben Nuvola Morales, Bruno Greiling, Luca Andrea Pavel, Eydan Vaello Luque i Iván González.

Nuvola Morales va tenir una actuació sòlida, finalitzant a la 6a posició en la pràctica de classificació. Va obtenir 31 punts en els heats (2 punts a A-B, 4 punts a B-C i 2 punts a B-D), aconseguint una destacada posició 23 al super heat 1 i classificant-se entre els top 12 en la general. Tot i això, a la final va acabar en la 26a posició, després de sortir des de la 12a plaça.

Bruno Greiling va tenir una trajectòria interessant. Va acabar la classificació en la 14a posició i va acumular 36 punts en els heats (6 a A-B, 2 a B-C i 16 a B-D). En el super heat 2 va aconseguir la 12a posició. A la final, Greiling va aconseguir acabar en la 19a posició després de sortir des de la 17a.

Luca Andrea Pavel va classificar en la 36ena posició, i va sumar 54 punts en els heats (19 a C-D, 11 a A-D i 11 a B-D) i va obtenir la 13a posició en el super heat 1. Va finalitzar la competició en la 27a posició.

Eydan Vaello Luque va tenir un rendiment competitiu, conclouent la classificació en la 20ena posició. Va acumular 54 punts en els heats (13 a C-D, 14 a A-D i 12 a B-D), acabant en la 15a posició en el super heat 2 i assolint la 20a posició a la final, una millora notable des de la seva posició de sortida (26).

Iván González va destacar en la pràctica de classificació amb una impressionant 4a posició. Tot i això, va obtenir 55 punts en els heats (10 a C-D, 15 a A-D i 20 a B-D), acabant en la 10a posició a el super heat 1. Finalment, va acabar en la 28a posició a la final.

X30 Junior

La categoria X30 Junior va estar plena de joves talents competint amb gran intensitat. Pilots com Benjamin Mañach, Angelina Simons, Aleix Piñera, Roc Piñera i Carolina Redondo van destacar durant la competició.

Benjamin Mañach va començar fort amb una 3a posició en la pràctica de classificació. Va aconseguir 19 punts en els heats (0 a C-D, 11 a B-C i 4 a A-C), classificant-se com a 6è en la general després d’aconseguir la 4a posició en el super heat 1. Va tancar la competició amb una excel·lent 10a posició a la final.

Angelina Simons, acabant en la 21ena posició en la pràctica de classificació, va sumar 25 punts en els heats (4 a A-B, 7 a A-D i 7 a A-C). Va obtenir la 7a posició en el super heat 2, situant-se com la 8a en la general, i finalitzant en la 15a posició a la final.

Aleix Piñera va tenir una actuació consistent, concloent en la 9ena posició en la classificació i sumant 59 punts en els heats (3 a A-B, 8 a A-D i 25 a A-C). Va aconseguir la 23ena posició en el super heat 1. Va finalitzar la competició en la 15a posició.

Roc Piñera va aconseguir 57 punts en els heats (14 a C-D, 14 a A-D i 17 a B-D) després de classificar en la 24a posició en la classificació. Tot i una 12ena posició en el super heat 1, va acabar la final en la 27a posició.

Carolina Redondo, acabant en la 32a posició la classificació, va sumar 62 punts en els heats (22 a C-D, 18 a A-D i 11 a B-D), obtenint la 11a posició en el super heat 1 i finalitzant la competició en una destacable 14a posició a la final.

X30 Senior

La categoria X30 Senior va veure pilots experimentats lluitant per la supremacia. Entre ells, Rubén Moya, Eloi González, Pol Chaos, Joan Aluja i Miquel Blascos van ser protagonistes de la competició.

Rubén Moya va destacar des del començament amb una 3a posició en la pràctica de classificació. Va obtenir 27 punts en els heats (13 a B-C, 2 a C-D, 5 a A-C, 3 a C-E, 0 a C-G i 4 a C-F) i la 3a posició en el super heat 2. A la final, va aconseguir una impressionant 7a posició.

Eloi González, concloent en la 12ena posició la classificació, va sumar 19 punts en els heats (0 a D-E, 19 a B-E, 0 a E-G, 0 a E-F, 0 a C-E i 0 a A-E). Va obtenir la 1era posició en el super heat 1, classificant-se com a 5è en la general i acabant en una destacada 4a posició a la final, tenint molt a prop el podi.

Pol Chaos va finalitzar en la 7a posició en la classificació, aconseguint 54 punts en els heats (6 a F-G, 7 a A-G, 4 a E-G, 3 a B-G, 6 a C-G i 28 a D-G). Va acabar en la 7a posició en el super heat 1 i va obtenir la 18a posició a la final.

Joan Aluja, amb una classificació inicial en la 24a posició, va sumar 27 punts en els heats (0 a B-C, 3 a C-D, 6 a A-C, 7 a C-E, 3 a C-G i 8 a C-F). Tot i aconseguir una 31a posició en el super heat 1, va acabar en la 14a posició a la final, millorant notablement.

Miquel Blascos va acabar en la 17a posició la classificació, sumant 67 punts en els heats (3 a B-C, 15 a C-D, 7 a A-C, 28 a C-E, 8 a C-G i 6 a C-F). Va obtenir la 10a posició en el super heat 1 i va acabar la competició en la 23a posició a la final.